Bolonija - gyveni tam, kad valgytum


Jei jau kur važiuoti darbo reikalais, tai tik į tokias vietas kaip Italija. Čia iškart atgyja visa hedonistinė žmogaus prigimtis. Tris dienas iš eilės valgiau, valgiau, valgiau ir beveik nemiegojau. Deja oras nebuvo pats puikiausias, bet miestas labai gražus, senas, apraizgytas mažų gatvelių, vedančių į skveriukus ir parduotuvėles. Nors mes daugiausia laiko praleidome šiltuose restoranuose, ragaudami viską iš eilės. Rubuiliai padavėjai barstė parmezaną ir nešė triufelius. Per vieną vakarienę sudorojau tris skirtingus makaronų patiekalus, o per kitą - tris Tiramisų. O kiek visokių naujų kulinarinių atradimų... Tortellini en brodo, kepti cukinijų žiedai, šparagai kiaušinių padaže, Tortelloni su riccota... Beje sužinojau skirtumą tarp tortellini ir tortelloni, bei macchiato ir latte macchiato. Taigi jaučiuosi labai apsišvietusi. 
Va tokiais momentais ir suprantu, kad esu gyvenime ten kur noriu būti, darau tai ką noriu daryti su žmonėm, kurie gali prajuokinti iki ašarų. Precious!

Comments

  1. Tai kaip suprantu, Bolonija nenuvylė? :)

    ReplyDelete
  2. koks skanus irasas :) pasiilgau stiprios italisko kavos, picu, ledu ir makaronu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI