Dangiški migdolai Budapešte
Yra tokių turtuolių, kurie amžinai jaučiasi vargšai ir nieko sau neleidžia, nors seniai galėtų pasistatyti auksinius rūmus privačioj saloj. Taipogi yra vargšų, kurie jaučiasi turtuoliais ir niekada neturi pinigų, bet turi Miu Miu rankinuką. Ir dar yra tokių už kuriuos moka darbas... Aha... Tai jie tada valgo! Ir valgo ne bet kur, o ten, kur galima pavalgyti to, ko nesugebėtų pasigaminti namie net per eilę metų. Valgo ten, kur maistas sukelia tokį džiausmą ir pasitenkinimą, kad neįmanoma suvokti, kaip iki šiol pasaulyje gali egzistuoti ir išsilaikyti niekuo neįpatingo, ar neduok Dieve pasibaisėtino maisto įstaigos. Kokia prasmė valgyti kitur, jei namie gali pasigaminti daug skaniau?
Ar čia jau kokia diagnozė, jei nusipirkus TOP 10 Budapest gidą pirmiausia žiūriu į restoranų skyrių? Ir dievaži nesu aš kokia neprivalgius, kaip kad gali pasirodyti.
Taigi apie tai, kaip, kur ir ką valgiau.
Intercontinental Hotel
Užėjau todėl, kad jie turi gražią terasą palei upę. Aptarnavimas aukščiausio lygio. Tik vis madam ar jums dar ko nors nereikia? Tiesa pamiršo mano salotas, kurių ir nelabai ir būčiau pasigedus, bet labai atsiprašinėjo ir atnešė už dyką. Maistas ne pigus, bet labai skanus. Tirpsta burnoje. Anties krūtinėlė medaus padaže su kaštonas, braškiniai ledai su braškių sufle and maskarponės pagrindo ir tos pamirštos grybų salotos.
Gerbeaud Cukraszda
Labai turistinių gidų išgirta įžimybių įžimybė. Busvusi madinga elito susitikinų vieta nuo 1870 - ųjų. Yra čia ne tik pyragų, pyragėlių, pyragaičių, bet ir sumuštinukų ar lengvų pusryčių su kavute. Tiesa tas pagrindinis Gerbeaud pyragaitis pavaizduotas nuotraukoje buvo klaikiai saldus, net nepabaigiau. Na o macarons, kaip ir visur. Labai jie gražūs man ir mergaitiški. Ypač rausvi. Nors tikriausiai labiau tinka kaip dekoracijos, o ne kaip desertas.
Iš tiesų dar liko tiek nepamatytų ir neišragautų vietų. Būtinai reiks į Budapeštą dar sugrįžti. Ir nueiti į Hilton restoraną, President Hotel terasą, Costes restoraną bei dar daug kitų.
Ar čia jau kokia diagnozė, jei nusipirkus TOP 10 Budapest gidą pirmiausia žiūriu į restoranų skyrių? Ir dievaži nesu aš kokia neprivalgius, kaip kad gali pasirodyti.
Taigi apie tai, kaip, kur ir ką valgiau.
Intercontinental Hotel
Užėjau todėl, kad jie turi gražią terasą palei upę. Aptarnavimas aukščiausio lygio. Tik vis madam ar jums dar ko nors nereikia? Tiesa pamiršo mano salotas, kurių ir nelabai ir būčiau pasigedus, bet labai atsiprašinėjo ir atnešė už dyką. Maistas ne pigus, bet labai skanus. Tirpsta burnoje. Anties krūtinėlė medaus padaže su kaštonas, braškiniai ledai su braškių sufle and maskarponės pagrindo ir tos pamirštos grybų salotos.
Gerbeaud Cukraszda
Labai turistinių gidų išgirta įžimybių įžimybė. Busvusi madinga elito susitikinų vieta nuo 1870 - ųjų. Yra čia ne tik pyragų, pyragėlių, pyragaičių, bet ir sumuštinukų ar lengvų pusryčių su kavute. Tiesa tas pagrindinis Gerbeaud pyragaitis pavaizduotas nuotraukoje buvo klaikiai saldus, net nepabaigiau. Na o macarons, kaip ir visur. Labai jie gražūs man ir mergaitiški. Ypač rausvi. Nors tikriausiai labiau tinka kaip dekoracijos, o ne kaip desertas.
Robinsono restoranas
Įsikūręs ežero (nors man labiau ten prūdą savo dydžiu priminė) salelėje taipogi labai rekomenduojamas vosokių knygų ir internetinių puslapių. Maistu nenusivyliau, o karštą vasaros vakarą, kas gali būti maloniau, nei mėgautis gaiviu oru, gėrėtis vaizdu ir ragauti šviežią maistą. Jie turėjo visą menu dedikuotą šparagams, kurių kaip tik sezonas. Arnoldas Schwarzeneggeris, Davidas Copperfiedas and Lionelis Richis tik kelios žvaigždės iš netrumpo sąrašo apsilankę čionai. Kainos beje nepasakyčiau, kad jau tokios ir aukštos.
Comments
Post a Comment