Mūsų laikini namai Barbadose

Kažkaip susigriebiau, kad mano kelionės paprastai būna labai intensyvios. Blaškausi iš vienos vietos į kitą, reikia kuo daugiau nuveikti, aplankyti, pamatyti. Šį kartą norėjosi padaryti atvirkščiai, apsistoti vienoje vietoje ir nieko neveikti. Tiesiog ilsėtis. Laimei taip ir padarėme bei atradome vietą, kurią norėjosi vadinti namais. 

Mūsų butas buvo rytuose. Ramesnėje Barbadoso dalyje. Tiesa sakant tokioje ramioje, kad aplinkiniuose namuose langinės aklinai uždarytos ir tik keliuose degė šviesos. Kilometrus besitęsiančiame paplūdimyje tik vienas kitas žmogus, žvejojantis arba vedžiojantis šunis. Už pavadėlio. Taip, už pavadėlio paplūdimyje. Šitoje dalyje bangos didžiulės ir jūra nedraugiška. Ji tinkama banglentininkams, bet maudytis nerekomenduojama dėl labai stiprių povaneninių srovių. Todėl aplink nėra viešbučių ir savaime suprantama turistų. Tačiau paplūdimys nuostabiai pasivaikščiojimams ir man labai gražus. 

Buto savininkas Fabio Bonini, beja yra Italų kino žvaigždė. Šiuo metu gyvenantis Majamyje, bet nepasididžiavo paskambinti ir paklausti ar viskas gerai. Ką jau bekalbėti, kad svečiams paliko butelį vyno šaldytuve, vaisių ir sausainių ant stalo. 

O tiek įvairiausių rakandų, net savo virtuvėje neturiu. Tiesiog įkvėpimas gaminti. Nors paprastai tingiu, bet čia kažkaip norėjosi. 

Taigi, jei kada būsit Barbadose, labai rekomenduoju ir jau svajoju kaip pati mielai vėl čia sugrįžčiau. 

Čia yra daugiau informacijos apie apartment BEYOND BARBADOS. Arba galima ieškoti per AirBnB. 


Comments

POPULIARIAUSI