Sausis. Kartais užtenka tiesiog kažką padaryti laimigą

Jei atvirai tai aš netikiu, kad mes esame atsakingi už kažkieno kito laimę. Tačiau matant šalia savęs švytinčias akis ir šypseną, kažkaip gera galvoti, kad prie to nors truputėlį prisidedi. 
Sausis buvo labai aktyvus, be galo įvairus, su truputėliu išbandymų, su daug meilės, filmais, galerijom, pasivaikščiojimais po purvą, saulėtekiais, apkabinimais ir atsisveikinimais. 
Aš susigalvojau kiekvieną mėnesį skirti kokiai nors temai. Sausis buvo meno mėnuo, nes kai šalta, tai atsirada labai daug laiko galerijoms ir filmams. Tuo tarpu Vasaris bus sveikatos mėnuo. Pradedu įgyventinti rytinį joga challenge. T.y. daryti jogą kiekvieną rytą. 

Taigi apie viską nuo pradžių. Dalinuosi, ką nuveikiau Sausį. 

Restoranai 

Cecconis Bruch Mayfair - http://cecconis.co.uk

Mussel Men Dalston - http://www.musselmen.com





















Nama Raw Food Notting Hill - http://namafoods.com

Diner Dalston (bet yra ir kiti branches) - http://goodlifediner.com

Galerijos

Tate Britain - XIX a. Anglijos tapytojų apžvalga

Tate Modern Art - PoP Art Exhibition

Tate Britain - Modernizmas ir Turner

Infinita Mime Show 

Londone vyko mimų festivalis, kurį kažkaip iki šiol ignoruodavau ir tik dabar supratau, kad šitą teatro rūšį visiškai neteisingai įsivaizdavau. Pasirodo tai nieko bendro neturi su baltai dažytu veidu vaizduojančiu, kad bando prasibrauti pro stiklą. 
Keturi aktoriai nuostabiai sukūrė krūvą personažų kaitaliodami vaikystės ir senatvės temas. O dar kokia muzika! Čia video - Infinita

Lumerie festivalis 

Kelias dienas Londono centras pasipuošė flourescentinėm šviesomis. Nors ir buvo šalta jomis grožėtis, reginys tikrai vertas dėmesio. 

Saulėteliai ir Saulėlydžiai

Pasivaikščiojimai 

Hapstead Heath snieguotas ir purvinas 10km maršrutas. 

Labai trumpas maršrutas nuo Vauxhal iki Battersea, kadangi buvo labai vėjuota. 
Kitą kartą nueisim toliau.

Filmai 

Tikriausiai per Sausį pažiūriu didžiausią kiekį filmų lyginant su kitais mėnesiais. 


Fotografijos kursas 

Pradėjau penkių savaičių kursą, kas yra pradžia lėtame tobulėjime. Reikia dar labai daug praktikos. Čia mano mokytojos website - http://calanitschachner.com 
Taip, taip, ji iš Izraelio. Ir šiaip paskaitos vyksta žydų centre, kuris tikriausiai yra geriausias ir moderniausias Art Centras, kokiame kol kas buvau Londone - https://www.jw3.org.uk
Aš ne žydė, jeigu ką. Centras atviras visiems. Pasirinkau jį, nes arti mano namų ir geros kursų kainos. 

Praleidau šiek tiek laiko fotografuodama portretus:

Ir fontanus:

Pavasario dvelksmas ir narcizai 

Pradėjau pirkti sau gėles. Kadangi Sausį prekybos centrai padavė narcizų po £1, tai pigiau nei pigu ir šiaip man geltona spalva kelia nuotaiką ir primena pavasarį. Nors kolega juos vadina cheap flowers. Bet cheap tai nebūtinai bad.  

Comments

  1. Mime festival. Oooh kaip sauniai, geriausias festivalis ever. Tik deja siemet neturejom, kur Viesulo palikti, tai nesudalyvavom..

    ReplyDelete
  2. Super, Laura! Nuostabios sauletekio nuotraukos - spalvos, mmm :) Aciu, kad pasidalini ispudziais per nuotraukas, ikvepei del menesio temos. Sekmes!

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI