Prie jūros Anglijoje. Bet, o kur jūra?

Kad jau karščiai pas mumi nesilauja, savaitgalį išsiruošėm prie jūros. Leigh-on-sea vienas arčiausių nuo Londono pajūrio miestelių. Be to įtrauktas į 100 gražiausių Anglijos paplūdimių sąrašą. Įdomu kiek iš viso Anglijoje yra paplūdimių ir kokie tie kiti nepakliuvę į sąrašą? Jūrą pamatėm gal kokį pusvalandį, tada prasidėjo atoslūgis ir ji nuo mūsų pabėgo. Taigi smagiai pasibuvome pajūry be jūros. Gal ir nereikia norėti visko vienu metu, ir gero oro, ir dar jūros su vandeniu... Pasitenkinom bent jau geru oru. Už tai netrūko dumblo, moliuskų, krabų ir medūzų. O vandens dar buvo likę keliuose natūraliuose baseinuose, gilumo sulig keliais. Šiaip ar taip nesiskundžiu. Vasara Anglijoje vis dėl to. 
















Comments

  1. Saulėtą dieną su smagia mergaitiška kompanija net ir "be jūro"s prie jūros turėtų būti linksma ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va ta mergaitiska kompanija ir isgelbejo diena... Nes kitaip tai tikrai buciau pagalvojus - WTF???? :)

      Delete
  2. Svarbu, kad vasara! Dublinas taip pat stebina karscio banga :) pasirodo stebuklu buna, gaila, kad jie kartojasi, kas 7 metai :) paskuti karta tokia vasara buvo pries tiek laiko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ziema irgi nustebino... O ypac saskaitos uz sildyma. Tai dabar ir kompesuoja... Nemokama siluma!!! :) Niekas nesitikejo tikros vasaros. As net garderobo jau keli metai neatnaujinau...

      Delete
  3. oho, o aš dar skundžiausi, kai Southporte jūra "dingo". Bet ten ji dar matėsi horizonte, o čia nagi visiškai dingimas :D laivukai atrodo kaip iš kokio fantastinio filmo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha, laivai nerealiai atrodo... Tarsi prasidejo kazkokia netiketa sausra ir nuo zemes pavirsiaus isnyko vanduo. :)

      Delete
  4. tiesiog pavydu angliškos vasaros karščių, kai Lietuvoj kone rugsėjis... Ir aš labai norėčiau pamatyti, kaip slūgsta jūra, esu tikra, jausčiausi truputį nejaukiai :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prisimink Londono tube ir isivaizduok ji kai +30... :) Ar vis dar pavydi? :) O jura taip greit nuslugsta, kad net nespeji susivokti kur tas vanduo dingsta... Manau dar nejaukiau butu suprast, kad jis grizta atgal, o tu esi toil nuejes nuo kranto... :)

      Delete
  5. Ojoj, važiavau prie jūros, bet jūra irgi kažkur išvažiavo. :) Matyt, per karšta ir jai.
    Jei rimčiau, tai bijau, kad man būtų gerokai sugadinęs nuotaiką toks jūros "pokštas". Na, bet kaip sakai, gera kompanija dažnai išgelbėja padėtį. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI