Bemiegis Madridas mergaitiškai

Ech tos nesibaigiančios naktys... Kai norisi šokti, kalbėtis su nepažįstamaisiais ir gali apsimesti kuo tik nori. Portugalė lengvai gali tapti ruse Nataša ir visi patikės. O taksistas gali būti gaisrininku...
Nors iš pradžių ruošėmės Katios atsisveikinimo su mergyste šventę surengti Ibizoj, Madridas naktinio gyvenimo prasme nei kiek nenuvylė. Su oru deja nepasisekė. Buvo šalta, apsiniaukę ir pliaupė lietus. Sunku patikėti, bet pasirodo kažkur gali būti blogiau nei Londone. Tačiau visa kita - maistas, kompanija, muzika, nuotykiai pranoko visus lūkesčius. Puikus mergaičių ratelis susirinko, net Madrido klubų grindys linko nuo aukštakulnių trepsėjimo. 
Po dviejų naktų šėliojimo klubuose iki penkių ryto, grįžusi namo miegojau beveik visą dieną. O dar koks košmaras su tube pasitiko grįžus į Londoną vidury nakties, kai reikėjo važiuot tiesiai per aplinkui ir bandyt spėt į paskutinį traukinį.
Pirmas vakaras buvo kažkur centre, vietoje, kurios pavadinimo niekas niekada neprisimins. Antras vakaras buvo Fabrik klube už miesto su gyva muzika ir striptizu (būsimai nuotakai pasisekė patekti ant scenos ir net atsidurti jų video Youtube). Tema - pižamų vakarėlis, todėl milžiniška salė buvo kupina pusnuogių jaunikaičių ir merginų su naktinukais. Ačiū dievui buvom VIP balkone, o šalia kaip tik prancūzų vaikinų bernvakariu, kur viskas vyko gan civilizuotai. 
Dienos metu netgi spėjome įgyvendinti šiokią tokią kultūrinę programą.  Aplankėme Mercado de San Miguel, kur apstu vyno, tapų, alyvuogių, ispaniško kumpio ir kitų gėrybių. Ir netgi savo nuostabai autobuso turu apvažiavome miestą, ką turiu pripažinti atsimenu tarsi per sapną. Miegojimo programą savaime suprantama teko sutrumpinti iki minimumo. Kaip sakoma - tonight, we are young...












Comments

  1. Smagiai kaip! Deja, man matyt senatve, as negaliu be miego, galvoj atominis karas tuoj pat :)

    As paskutiniu metu ziauriai noriu i Ispanija arba Italija, nors tu ka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man taip pat... Galvojau as uzmigsiu tam autobuse. :) Nebe tas amzius kai galima iki 5 ryto tusintis ir but svieziai kaip agurkelis. :)

      Delete
  2. Tonight we are young and wild :) Šauni kelionė!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ne tokie ir wild... :) Taip, kelione buvo smagi. :)

      Delete
  3. grazios nuotraukos, noriu i Madrida!

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI