Italai

Niekaip negaliu atsistebėti kaip mano gyvenime staiga atsirado net KETURI vienas su kitu visai nesusiję italai. Tarsi Londone nebūtų kitų vyrų. Ir šiaip savo gyvenime su jokiais italais per daug nesu susidūrusi. Tik iš draugių karčios patirties girdėjusi apie anų nepatikimumą. Na aš iš gandų nesprendžiu ir kiekvieną atvejį su laiku išnagrinėsiu one by one. Vienas jau kaip ir aiškus reikalas. Nebeturiu ramybės, nes skambina dieną naktį ir kalba nesustodamas valandomis. Antras atrodo visai normalus, bet pirmą kartą išsikraustė iš tėvų lizdelio Romoje ir atvyko į šaltąją Angliją. Mokosi savarankiškumo ekstremaliomis sąlygomis kaip sakoma. Trečias netgi per daug įdomus ir tas mane gąsdina. Be to nešioja ūsus, dėl dievo meilės kodėl? Na bet ką padarysi, charizma nustelbia net plaukus ant veido. Ir dar giriasi, kad labai mėgsta gaminti, kas prideda papildomų pliusų. Deja, teks išmokyt nevadint manęs honey. O apie ketvirtą dar neturiu nuomonės, bet jei iki 39 nei karto nevedęs ir dar italas, jau iš karto kelia labai daug itarimų. Bet pažiūrėsim, pažiūrėsim...
Ech mano Dolce Vita, tikrai pasidarė labai jau Dolce. Visa laika tik ir girdžiu įvairiausius Ciao ir Buona Notte. Ir kaip aš čia atsidūriau? Negaliu patikėti.

Comments

  1. Ploju katučių ir trinu rankomis!!! :D Prašau man daugiau detalių :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Detaliu gal bus jei bent viena issirinksiu. :)

      Delete
  2. o, šiandien kaip tik visą dieną svajoju apie gelato :D
    o dėl tų vyrų - taigi pavasaris :D tau dar pasisekė, o man du anglai darbe akytėm klapsi tik. vienas pusamžis, kitas turbūt už mane jaunesnis. ir man nė vienas nepatinka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nezinau ar labai man cia pasiseke... Dvieju jau atsikraciau, liko issiaiskint su kitais dviem kiek jie ten man makaronu kabina. :)

      Delete
  3. Na, kad italas nevedes iki 39 metu neturetu buti keista, nes jie gyvena su tevais labai ilgai. Ispudinga, kad nekurie sios tautos atstovai pasiryzo palikti tevu namus bei mamos makaronus ir isvykti net i kita Sali, kurioje reikia dar ir kazkokia svetima kalba kalbetis;) uz toki zygdarbi - jie visi 4 verti pagarbos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čia tai labai taiklus pastebėjimas. :)))

      Delete
  4. Oh vaikyti, kaip smagu turėtų būti! Vyrų dėmėsys ir dar keturių! Turėtų gerokai suktis galva ir širdis permušinėt :)))

    ReplyDelete
  5. Tai zinoma, demesys visuomet malonus!. :) Nors man tikriausiai daugiau streso buvo, ypac su kai kuriais hyper aktyviais gerbejais. :) Galiausiai manau beliko vienas, kuris patinka labiausiai. Ir manau, kad vienas yra geriau nei keturi. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI