Prahoje arti dangaus

Visą laiką galvojau kam reikalingos visokios lounges ir įvairiausi Business package viešbučiuose. Ir štai mano smalsumas buvo patenkintas. Savo laimei apsistojau suite su visais papildomais privalumais, tokiais kaip pusryčiai Executive lounge ir Happy Hour Business lounge. Jos  dažniausiai būna viešbučio viršuje su puikiais vaizdais. Aš šiaip jau persikėlaiu iš dešimto į devynioliktą aukštą, nes man apačioj greitkelis pasirodė per arti. Nors ir labai įdomu buvo stebėti naktinį gaisrinkų ir policininkų gyvenimą, kurie neaišku dėl kokių priežąsčių susirinko naktį ant tilto, mirguliuodami žiburėliais.  
Devynioliktam aukšte gyvenimas daug geresnis ir interjeras gražesnis. Rimtai sakau. Nors iphonas atstumus supranta visiškai taip pat (nuotraukos iš abiejų aukštų vos ne identiškos), bet aš beveik galiu paliesti dangų.
Tiesa, grįžkime prie lounges paskirties. Pasirodo jos reikalingos tam, kad rimti dėdės verslininkai, susirinkę po darbo, turėtų kur papletkinti apie savo žmonas. Tikrai. Nemeluoju. Galvojau padirbsiu sau ramiai (su Bayleys stiklinaite). Bet kur tau. Tokie postringavimai aplink užvirė, kad Gariūnų turgus turėtų nurausti iš gėdos. Galiausiai, po netrumpos diskusijos apie namų ruošą, vienas dėdė pareiškė, kad štai jie su žmona gi jau išsiskyrę jau 12 metų, bet savaitgalius leidžia kartu ir buitį dalijasi. Jai visai neįdomu, ką jis veikia savaitės dienomis. Nuostabi šeimyninė idilė ir verslininkų gyvenimas. Dėdės beje suvartojo kur kas daugiau svaigiųjų gėrimų, nei stiklinaitė Bayleys.
Pasidarė per daug triukšminga, tai nutariau geriau paplaukioti į baseine.
Ir dar, koks smagus Vokiškas muzikos kanalas televizoriuje. Muzika beveik 100% pagal mano skonį.
Visai norečiau čia įsikraustyti, tik aišku ne į Business lounge.

Comments

  1. Įdomūs dėdės. Ir tetos įdomios, kad jas tokia ex-santuokos tvarka tenkina. Na, bet ką aš čia suprantu (man taip kolegos šiandien pareiškė "Mes vyresni, tu nieko nesupranti"... joa, penkiais metais vyresni, o jau kokie patyrę :D).
    Žodžiu, lounge ramiai pailsėti/padirbti neišdegė. Na, nors vaizdai ir baseinas nudžiugino :) Ir muzika. Ai, dar tikiuosi ir Bayley's vakaro nepagadino :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip, Business package suteikia daug privalumų. :) Ypac man patiko Bayleys uz dyka. :) O šiaip tai man keistai juokinga, nes mano lifestyle (ir apranga) per darbo keliones kardinaliai skiriasi nuo mano lifestyle Londone.
      Na, o kai bus pekiasdesimt gal ir as suprasiu toki poziuri i ex seima. :)

      Delete
    2. Taip, tik nuo 50 pradedi kažką suprasti apie vedybinį gyvenimą.;)

      Delete
  2. Visos darbo keliones (jei suderini darba su malonumu) yra smagios, manau :) man kartais atrodo, kad kuo "dedes ir tetos" yra labiau "wealthy", tuo jie susikuria sau patogesni, galbut ne visada tradicini, gyvenima :) turi zmona sau patogiu laiku, niekas neburba vakarais, o zmona taip pat laiminga, vyro kojines numestos i kampa neerzina, o susitikus - vien dziaugsmas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš irgi taip supratau iš jų pokalbio. Išsiskyręs dėdulė atrodė kur kas labiau patenkintas, nei likusieji iš jų rato, burbantys apie buitį ir kitas šeimynines aktualijas... :)
      O aš tik nelabai seniai supratau, kiek privalumų gali duot darbo kelionės. Ir viskas ne iš mano kišenės. Ankščiau dar nenorėdavau važiuoti... :)

      Delete
  3. lol, dėdės verslininkai irgi turi asmeninį gyvenimą ir mėgsta jį apkalbėti :)))) o kur jau čia nepasigirsi, apie žmoną savaitgaliams. bendram bare turbūt būtų tiesiog kalbėję apie darbo reikalus. atsimenu Užkalnis sako Kelionių Užrašuose irgi dėstė, kaip gera kai turi priėjimą prie business lounge, dabar suprantu kodėl :))
    O kambarys arčiau dangaus visada gerai, ypač kai dangus toks žydras, su baltais debesim, ne toks pilkas kaip uk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tai nežinau iš kur tas mitas, kad vyrai nepletkina... Aš kai tik atsiduriu kokioj grupėj vyrų tai tokie gandai prasideda. Baisiau nei pas moteris. Ir visada apie žmonas ar buvusias žmonas. Ankščiau dirbau vien vyrų kolektyve, tai žinau. :)
      Užkalniui, kad gera dėl Business lounge, tai nesistebiu. Jis mėgsta snobą pavaidint. :)

      Delete
  4. Dėl pletkų tai didelė teisybė. :)Vyrukai tikrai mėgsta pletkyt, o jei dar apie moteris, tai ojoj.. jiems vienas malonumas. :) Ech, kaip pati norėčiau tokiam business lounge pabut...

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI