The Perks of Being a Wallflower

Kai pamatau gerą filmą, kyla noras pasidalinti, kad ir kiti pasižiūrėtų. Toj Lenkijoj po darbo ne per labiausiai yra kas veikti (apart mašinų kamščių stebėjimo iš viršaus). O kadangi būnu pavargus - vieną filmą žiūriu dvi dienas. Šitas visai neblogas, apie paauglių gyvenimo džiaugsmus ir vargus. Man visi trys pagrindiniai herojai tokie simpatiški, nors ir su truputėlį perdėtom problemom siekiant, kad visa istorija būtų šiek tiek weird. Be to lėkimo tuneliu scena, garsiai klausant muzikos, vaizduojant Titaniką ir jaučiantis Infinite, labai į temą. Aš irgi taip daryčiau, jei būčiau paauglys. Gi labai cool. Nežinau ar man čia tik taip pasirodė, bet tikroviškai suvaidintas filmas, ypač kai aktoriai tokie jauni.
Jei būtų kokie nors paauglių filmų Oskarai, mielai nominuočiau vietoj visokių Saulėlydžių ir Hunger Games.

Comments

  1. Neteko matyt, bet badui prispyrus - pažiūrėsiu. Mano nauji favoritai "Les Misérables", "Django unchained", na ir brolių Dardenne'ų kolekcija :)

    ReplyDelete
  2. As jau sita suspejau paziuret - kadangi su draugu labai megstam vakarais filmus ziuret, kremtam viena po kito:) Sis visai patiko. Labai geras auksciau minetas "Django unchained", verta paziureti:)

    ReplyDelete
  3. Na viskas, siunciuosi Django Unchained. Jau ignoruot nebegaliu, nes visi aplink rekomenduoja. As turiu prisipazint, manes Kill Bill nesuzavejo (tiesa sakant uzmigau per ji), todel nuo to laiko i Tarantino ziurejau skeptiskai. Bet duosiu sansa Django, gal pakeis mano poziuri? Tuo labiau ir Oskarams nominuotas, tai reik susipazint... Kazkaip viska pradejau daryt pagal sarasus. Knygu sarasas, Oskaru sarasa, restoranu sarasas... :) Na, paziuresiu ir jei patiks, tai parasysiu cia savo ispudzius. :)

    ReplyDelete
  4. Susiviliojau ir aš vakar pažiūrėt The perks of being a wallflower. Lygiai kaip tu apie Django unchained visur girdėdavai, taip aš apie šį. Tai kantrybei išsekus girdėti visas pagyras, nusprendžiau ir aš pažiūrėti, ir tikrai nenusivyliau. Mielas, jaunatviškas filmas kaip tik penktadienio vakarui!:)

    ReplyDelete
  5. aha aha, man šitas filmas irgi toks lengvas, įdomus ir neperdaug lėkštas pasirodė. patiko. ir suvaidintas gerai, ir aktorių mielybė. o ir Emma Watson visai nepriminė Hermionos iš Harrio Poterio :)

    ReplyDelete
  6. Patiko ir man :) Labai grazi uzaugo Emma Watson :) Reiks ir man Django Unchained paziuret :) Vakar ziurejau abi serijas Before Sunrise ir Before Sunset :)

    ReplyDelete
  7. Before Sunrise/Sunset vieni mano mėgstamiausių filmų. Iš tikrųjų net keista, kad kartais sutiktam pakeleiviui išsipasakoji tiek asmeniškų dalykų. :) Esu patyrus, tik ne taip romantiškai aišku.

    ReplyDelete
  8. Na, Django tai man artimiausias pasirodė "Inglourious Basterds". Toks sarkastiškas istorinės teisybės atstatymas ;) su keletu absurdo elementų. Žinoma, su daug pikš-pokšt ir kraujo fontanais, bet toks tas Tarantinas - gerai, kad žudiku netapo ar kokiu chirurgu-maniaku ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI