Penktadienio naktis muziejuje & Crepes

Viktorijos ir Alberto muziejus kartą į mėnesį rengia vakarus, skirtus tuo metu ten vykstančiai ekspozicijai. Šį kartą buvo Holivudo naktis, mat dabar pristatomi įvairiausių filmų kostiumai. Taip jau nutiko, kad aš ten netikėtai atsidūriau su krūva Lotynų amerikiečių, kurie vargšai dėl manęs vienos turėjo bendrauti angliškai, vietoj savo gimtosios ispanų kalbos. Na bet tikiuosi jiems tai nebuvo didelė problema. 
Pasiklausėm jazz'o, bei keisto moteriškių ansamblio, atliekančio beždžionėlių dainas, pažiūrėjom improvizuotą vaidinimą, pasimatavom senovines sukneles ir patraukėm valgyti prancūziškų blynų. Gerokai sušalom lauke, nes eilė buvo nemaža. Bet už kantrybę buvau apdovanota skaniausiu pasaulyje šokoladiniu crepe su vyšniom ir plakta grietinėle. Mes su Ofelija nusprendėm, kad patekom į rojų. 
Labai kultūrinis penktadienio vakaras. Pirmą kartą šiais metais. 

Comments

  1. Kaip fainai. Rimtai. Aš pati tai laukiu Briuselio muziejų karštinės, nes tokių pačiupinėjamų ekspozicijų, kaip aprašei, pas mus mažokai būna.

    Šią savaitę startuoja Yves Saint Laurent paroda. Žinoma, nieko ten čiupinėti ir matuotis neleis, bet vis tiek baisiai knietėjo pasigiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na tiesą sakant, ten buvo šiaip matavimuisi skirtos suknios, ne eksponatai. :) Kaip būtų smagu YSL sukneles išsimatuoti... Bet manau pusė jų tikriausiai į parodą nebesugrįžtų. Londone dabar vyksta Valentino paroda, bet kažkaip neprisiruošiau nueiti.
      Tai lauksiu įspūdžių apie YSL parodą.

      Delete
    2. Norėčiau išgirsti ir apie Valentiną - gi tokia stereotipiškai moteriška paroda ;)

      Delete
  2. Man būtų patikę, jau dabar jaučiu. Šis muziejus numatytas aplankyti (nesvarbu, kas per parodos bus), kai tik kitą kartą atsidursiu Londone. O kol kas šiandien pažindinsiuos su tibetietišku restoranu, ryt eisiu žiūrėt nebylaus filmo grojant orkestrui, o penktadienį vainikuosiu "Anana Karenina" filmu. Bet vis tiek labiau noriu į ta jūsų muziejų, nes nuotraukos labai smagios.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tavo programa irgi labai puikiai skamba. Net nezinau ar Londone yra Tibetietiskas restoranas... Gal ir yra kur nors? :) O nebylus kinas grojant orkestrui isvis kazkas nerealaus!!! Kaip pavydziu!!! Bent jau Anna Karenina maciau... Man patiko. :)

      Delete
  3. Eičiau vien dėl suknelių!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI