Mano Gruodžio atradimai

Nors nėra čia ko per daug dairytis į praėjusius metus, bet vistiek norėčiau paskelbti mažą sąrašiuką. Gal kam pravers? Be to ir man pačiai gal kada prisireiks, kai pritrūksiu idėjų. Iš tiesų tai mano jau blogas darosi kaip užrašų knygelė. Vis pasiknisu po senesnius įrašus, jei kas paklausia, kur Londone galima nueiti, nes kitaip neprisiminčiau. Dar gerai, kad iphonas visada po ranka, tai galiu bent pavadinimus nusifotografuoti. Sorry už nuotraukų kokybę. 

Taigi mano Gruodžio nuveikimai ir džiaugsmai. Per tą šventinį laikotarpį net neturėjau kada rašyti. Tik sąrašą susidariau. 

Il Bordelo - geriausias Itališkas restoranas Londone. Bent jau man. Su pagyvenusiais italais padavėjais ir namais dvelkiančiu maistu. Mano mergaičių Secret Santa night. Gavau Make up kursus. Laukiu nesulaukiu, kada išbandysiu.  


Mūsų firmos Kalėdinis balius laive - The Yacht London. Labai siūbavo grindys,  bet po šiek bei tiek šampano niekas to nebepastebėjo. Apsauginis labai gyrėsi, kad buvo sutikęs karalienę. 


Prieškalėdinis susibėgimas su mano International best friends in Soho's Secret Tea Room. Dvi brazilės, Italas, Japonė ir Lietuvaitė - koks tautų katilas. Pažįstami nuo amžių amžinųjų, labai nereguliariai susitinkam, bei jei kam galioja posakis seni geri draugai tai tikrai tokiems kaip mes. Nors iš tiesų tai pas mane visi draugai - seni ir geri. Visi kiti priklauso pažįstamų kategorijai iš kurios arba pereina į draugus arba dingsta iš akiračio. 


Besišlaistydami aplink ir besigėrėdami Kalėdinėm dekoracijom aptikom labai mielą Libanietišką valgyklą, labai libanietišku pavadinimu - Le Comptoir



Artiomo gimtadienis Golden Bee Roof Top bar. Man labai patiko tas laužas vidury stogo spaudžiant šaltukui. Ir šiaip ten buvo apstu kaitinančių lempų ir net pledukus davė. Deja jubiliatas šiek tiek nusiminė, kad svečiai ne itin palaikė jo idėją vėliau eiti į kažkokį alternative underground techno club Shoredich'e. Už tai nuėjom for a drink į Hoxton Square Bar ir užtaikėm ant kažkokio R&B - Hip Hop Party. Kaip sakoma nuo vilko ant meškos. What a night. 


Austės gimtadienis - Sen Nin - Japoniškas restoranas, kur virėjai viską čirškina tiesiai valgytojams prieš akis. Maistas ne kažin kas, bet reginys geras ir šiaip linksma pramoga. Dar turiu ir video, kaip minėtasis šefas vis bando įmesti man maisto kąsnelį į burną ir vis nepataiko, bet gal geriau nedėsiu jo čia. 


Vėliau sekė šokiai Floriditoj


Team lunch - The Mall Tavern - Jaukus pubas Notting Hille. Labai geras maistas (kijevo kotletai!!!) ir dar geresnis vynas. Ne į naudą, kad kitą dieną turėjau pakuotis kelionei į Lietuvą. 


Ir dar buvo Skamp koncertas Vilniuje, La Boheme, Langas į parlamentą, pokalėdiniai pietūs Anglijos kaime ir labai linksmi Nauji Metai.

Labai turiningas Gruodis sakyčiau. 

Comments

  1. Is tikruju blogas yra gerai tuo, kad bet kada gali pasiknisti archyve, jei kazko negali prisiminti:) Be to, malonu pasidalinti savo atradimais su kitais:)

    ReplyDelete
  2. Tep, labai teisingai pastebėta dėl blogo kaip užrašų knygutės naudos.
    Neprasigerkit ten tuose baruose:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deja Kalėdiniu laikotarpiu tai neišvengiama. :( Bet sausis - detoksikacijos mėnuo. :) Kartais ir pati pagalvoju, kad tuoj bus įspūdis, kad geriu visą laiką. Bet tai, kad aprašinėju dažniausiai kokius restoranus ar pubus, ir tai nenuosekliai.

      Delete
  3. man visada Londonas atrodė kaip kokia cool barų, pubų, kavinių ir restoranų meka. O po tavo įrašų dar labiau atrodo. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip, cia visko gausybe. Bet po kurio laiko nusibosta ir tesinori kur nors ramiai pabuti. :)

      Delete
  4. Labai aktyvus taviškis gruodis. :)
    Aš iš kultūrinių renginių Lietuvoje tik šv. Kotrynos bažnyčioj flamenko muzikos pasiklausiau, bet ir tai tik todėl, kad bilietus dovanų gavome.:0)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geras... Flamenko muzikos baznycioj?!? :) As tai vis laukiu tavo pasakojimu apie Portugalija. :)

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI