Šiandien buvo labai gera diena

Įvairiausio plauko specialistai ir gyvenimo guru teigia, kad laimės visų pirma turime ieškoti savyje ir nesileisti įtakojami išorės. Puikus patarimas, nesiginčysiu. Aš tuo tarpu vis dar jaučiuosi gan paviršutiniškas žmogus, o gal tiesiog nepakankamai nušvitusi, juk man išoriniai dalykai suteikia šitiek laimės. Ir nežinau ar čia kam labai jau įdomu, kad šis mano trečiadienis buvo neapsakomai šiltas ir jaukus. Pietums su linksmiausiais pasaulyje kolegomis valgiau tobulai iškeptą burgerį ir gėriau alų. Taip, pietums, o ką? Štai čia (aišku galėtų jie pasisamdyt kokį geresnį fotografą, nes iš nuotraukų interjeras atrodo kur kas prasčiau nei tikrovėj).
Vakarienei su puikiausiomis kambariokėmis (taip pat buvusiomis kambariokėmis ir viešniomis iš Tambovo) valgiau manyčiau pigiausią Londone indišką maistą. Tačiau tikrai ne prastą. Oi ne! Ir klajojau prisiminimų labirintais. Crouch Ende yra restoranas į kurį visada vedame pirmą kartą atvykusius svečius. Tokia tradicija.   
Kai pagalvoji, kiek mažai man reikia, kad pasijusčiau laiminga. Geras maistas + gera kompanija. Paprasta formulė, kuri visada veikia.  
Be to, grįžusi namo radau Londonietę su savo straipsniu. 
Tikrai šiandien labai gera diena. Tikiuosi ne man vienai. :)

Comments

  1. Skaiciau tavo straipsni, sveikinu :) Lauksim daugiau :) O del pavirsutiniskumo, manau, kad jei zmogus gali ir moka dziaugtis mazais daykais, tai tokie zmones ne tokie jau ir pavirsutiniski :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nezinau, gal pavirsutiniska netinkamas zodis. Bet kazkaip vietoj to kad ieskojus laimes savyje, as jos labai daug surandu isoreje. :) Ir aisku po to tai jau laiminga jauciuosi viduje. Pasak visokiu dvasiniu mokytoju tai turetu but atvirksciai. Bet man tikrai labai gera, kai per diena nutinka net keletas mielu ir siltu dalyku ir jie visi susideda i viena dideli laimes jausma. :)

      Delete
  2. Manau tokios dienos yra ne geros, o nuostabiai ispudingos :) kaip Orwell sake: "Visi gyvuliai lygus, bet kai kurie - lygesni", tai sakyciau, kad kiekviena diena yra gera, bet kai kurios yra tiesiog paprastai ar nepaprastai ispudingos :) dziaugiuosi uz tavo gera diena!

    ReplyDelete
  3. Nieko prieš, jeigu ir mes pasidžiaugsim?:)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI