Halloweenas Bulgarijoje

O tiksliau jo nebuvimas. Taigi kaipgis. Ir vėl viešiu nuostabioj šaly Bulgarijoj, kur visi važinėja juodais džipais ir dėvi odines fufaikas. Dar daugiau šarmo prideda faktas, kad esu peršalus ir kalbu vaiduokliškai dusliu balsu. Atėjus į susitikimą pareiškiau - prašom nesigąsdinti, aš nesergu, tik mano balsas truputėlį prikimęs. O iš tiesų tai be perstojo geriu 24 valndų Flu relieve piliules, kurios mano įsitikimu yra ne daugiau efektyvios nei Karvutės saldainiai. Jokių pagerėjimo simptomų kol kas nepastebėjau. Bent tiek gerai, kad pablogėjimo simptomų taipogi. Ko dar Bulgarijoj nėra, tai Halloweeno pėdsakų. Net jokio nusususio moliūgo niekur nemačiau. Spėju ši šventė jiems nelabai artima. Gal per daug nuo Amerikos vertybių nutolę? O internetas tuo tarpu mirga marga raganom, skeletais ir voratinkliais. Kažkur žmonės vis dėlto švenčia.
Manęs dar laukia ataskaitos rašymas, nes šiandien paskutinė diena, kai reikia ją priduoti. Suaugusiųjų gyvenimas toks smagus. :) Verčiau jau eičiau for Trick or Treat juodą skybėlę užsidėjus.    
Beje, ne į temą, bet Sheratoj viešbutis labai jau Bulgariškai atrodo. Būtent taip saulėta čia ir yra. Sakiau, kad ne Halloweeniška visai.

Comments

POPULIARIAUSI