A month of festivities

 Ir visai tai ne Gruodis su Kalėdom bei Naujais metais. Viso labo tik spalis. Šventės prasidėjo nuo Frankfurto knygų mugės, kuri yra ne kas kitą o suaugusiųjų rudenio stovykla. Aš beje šiais metais elgiausi atsakingai ir stengiausi darbo dienomis pamiegoti. Pasimokiau iš ankstesnės patirties. Tik šeštadienį, kai visas darbymetis praėjo, leidom sau nutrūkti nuo grandinės. Ko pasekoje sekmadienį jautėmės švelniai tariant kiek apsnūdę. O juk reikėjo pakuotis. Niekaip neatsistebiu savo kolegos Ispano energija (nuotraukoje šalia manęs). Jam miegot visai nereikia ir dažniausiai tarškia bei mosikuoja rankom lyg prisuktas. Pasak jo, kuo senesnis darosi žmogus, tuo daugiau jį kankina nemiga. Aš tikriausiai dar jauna, nes miegu puikiai ir man miego reikia daug.
Vėliau sekė Katios gimtadienis Meksikiečių restorane Lupita ir W klube (bei baisingo dydžio sąskaita po jo). Ir galiausiai spontaniškiausios vestuvės, kurias vėlgi vainikavo wild night out klube su Halloweeno dekoracijom. Mane gi aplankė apvaizda ir nutariau, kad ledo kubeliai puikiai gaivina. Todėl nieko keisto, dabar sėdžiu be balso ir su nieko gero nežadančiais gripo simptomais. Tai buvo toks night out, kai ketvirtą ryto supranti, kad esi labai alkanas, stovi gatvėj su kebabu rankoj bei vaikaisi taksi. Seniai jau taip nebuvo ir tikriausiai nebebus.
Turiu gausybę išsiliejusių nuotraukų tamsoje prie ilgų stalų, prie apvalių stalų, ant stalų, visa laimė ne po stalais.
Toks truputėlį chaotiškas, bet labai linksmas gyvenimas pastaruoju metu. Jaučiuosi lyg būčiau studentė ar ką. Tik dar linksmiau, nes yra daugiau pinigų. 
Kadangi daugumos nuotraukų kokybė be galo prasta, tai ir neteršiu eterio su neaiškiais vaiduokliškais kadrais. Tos, kur niekas nejuda dar pusė bėdos, bet ir šiaip kai kurių geriau pasauliui nerodyti. :)


Comments

  1. Na matai kaip aktyviai tu cia laika leidi :)
    Eh rytiniai kebabai, jau senokai taip nesilinkminau ir as..
    Ko pasekoje spontaniskai susiorganizavome girls weekend out Briuselyje. Ziuresim ar ten kebabu paryciais kur bus galima gaut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha, aktyvus spalis pasitaikė su daug visokių progų švęsti.
      Tai lauksiu tavo update apie girls weekend. :)
      Iš tiesų tai kebabai paryčiais nieko gero. Bet man kažkaip jie yra pavykusių linksmybių ženklas. :)
      Labiausiai nelaukiu sausio ir vasario, kai apsoliučiai nieko nevyksta... Spalis, lapkritis, gruodis dažniausiai būna labai linksmi mėnesiai... :)

      Delete
  2. oij kokie smagus tokie savaitgaliai (nes jie ne kiekviena savaitgali tokie)! ir po ju dazniausiai as suprantu, kad ramus savaitgalis taip pat yra gerai :) ir labai pritariu "Jaučiuosi lyg būčiau studentė ar ką. Tik dar linksmiau, nes yra daugiau pinigų. " as tik prideciau dar ir isminties siek tiek daugiau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Del isminties tai nezinau. :) Tikuosi, kad jos daugiau. :)

      Delete
  3. O šventasis Frankfurtas... viena nuostabiausių knygų mugių, kuriose teko pabuvoti. Nors savo jaukumu ir nusileidžia Bolonijos mugei, kuri man yra pačių pačiausia. Et, net pavydas bambą graužtelėjo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaip lankytojai ar kaip darbuotojai teko pabuvoti? :) Aš deja taip ir neturėjau progos aplankyti Bolonijos mugės, bet gal vieną dieną.... :)

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI