Bloomberg summer party

Bloombergas, kur dirba mano draugė, kiekvienais metais organizuoja vasaros summer party. Tai visą dieną besitęsiantys piknikai kažkur laukuose už Londono. Ten laukia karuselės, daug maisto, gėrimų, atrakcijų, pramogų, koncertų ir viską vainikuojantis DJ šou vakare. Jau esu rašiusi apie savo įspūdžius prieš du metus čia. Šį kartą man pasirodė kiek per mažai užsiemimų suaugusiems. Daug labiau buvo pagalvota apie mažuosius. Taigi mes, neturintys mažųjų, visą dieną valgėm, gėrėm ir sėdinėjom ant žolės. Na dar žinoma žaidėm stalo tenisą, fotografomės su visokiais keistais persirengėliais, užrašais ir gigantiškom braškėm, mokėmės Lindy Hop žingsnelių, supomės karuselėj, šokinėjom ant pripučiamų kamuolių ir panašiai. Kaip matau per du metus ne itin tesuaugom. 
Vakare šeimynėlės su vaikais paraukė namolio ir prasidėjo tikrasis party. Organizatoriai pridalino visokiausių šviečiančių apyrankių, ragelių, antkaklių ir kitų juokingų atributų. Už tai minia mirgėjo visokiausiom spalvom tamsoje. Ne veltui vakaro šūkis buvo - We Shine.  
Tiesa oras pasitaikė  fantastiškai saulėtas ir lepinantis +27 laipsnių šiluma.
Kaip smagu, kai pagaliau vasara nutaria ir į Londoną užsukti.  

























Comments

  1. Kaip smagiai laika leidziat :) Man ypac patinka 4 nuotrauka, kaip faina tokia indauja lauke pastatyta ir dar su vynu :) Labai grazi suknele pas tave :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI