Smagumai vandenyje Porquerolles saloje

Nereikia net jokių Karibų.Va kokia graži sala vos dvidešimt minučių keltu nuo Tour Fondue prieplaukos, Presqu'île de Giens uostelyje. Mašiną visai dienai galima palikti aikštelėje šalimais. Na, o pačioje saloje geriausia ir smagiausia važinėtis dviračiu. Žinoma, galima pasikliauti ir nuosavomis kojomis. Tačiau atstumai visgi skaičiuojami kilometrais, todėl ant ratų daug patogiau. Ir jokio motorinio transporto! Mes buvome tokioj euforijoj nuo salos grožio, saulės, žydro vandens, pustusčių paplūdinmių, jokios civilizacijos, kad kone verkėm, kai reikėjo sugrįžti. Fotosesiją vandeny puikiai visą nuotaiką atspindi. 
Nors keltai kas pusvalandį atplaukia pilnutėliai, tos žmonių minios kažkaip pasklinda po salą ir neatrodo jų jau tiek daug. Noriu vėl tenai. Dabar suprantate mano skundus apie Ligūriją















Comments

  1. Labai labia grazios fotkes, atrodo kai rojaus kampelis :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tikrai taip ir yra. Net buvo sunku patikėti, kad mes esam dar Europoj... Atrodė kaip kokia karibų sala. Ir gal dar net geriau, nes nebuvo jokių didelių viešbučių, nei mašinų.

      Delete
  2. Žiūriu į šias foto ir save guodžiu, ir aš šį savaitgalį prie jūros važiuosiu. Na ir kas, kad prie Šiaurės. Vėl pasižiūriu į nuotraukas - na ir kas, kad didelė tikimybė, jog saulės nebus arba jos bus labai mažai. Vėl pasižiūriu - na ir kas, kad į jūrą greičiausiai neįbrisiu, o vietoj žalumos fono bus daugiaaukščiai...

    Jei rimtai, gera buvo jūsų išvyka po gražias vietas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neringut, bet kokia jūra yra gėris. :) Bet pralinksmino mane tavo komentaras. :)

      Delete
  3. Oi kaip grazu! Ir as ten noriu!

    ReplyDelete
  4. Grazus atsinaujinimas, tik man labai gaila, kad dingo nuorodos, nes as butent per tave blogu naujienas suzinodavau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man jos kazkaip labai daug vietos uzimdavo. :) I readeri viska susikeliau. :) Soriukas.

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI