Diena, kai iš džiaugsmo verkė visa Lietuva

Smagu, kaip staiga visi imam jaustis vieningi, o kažkam laimėjus sakom: 'Žiūrėkit, juk tai mūsiškis!'
Labai didžiuojuosi Rūtele. Beje, kokia graži pavardė - Meilutytė. Čia jums ne kokia Soni ar Suzuki.
Gal ir gerai, kad mes maža šalis. Už tai kiekvienas medalis tikrai aukso vertas, o ne statistinis vienetas kaip kokiai Kinijai. 
Ar matėt Lietuvos širdelę ant jos riešo?
Šitas momentas nerealus. Maniau širdis iššoks. Bravo!!!


Arba dar šitas. Tai yra sensacija.



Comments

  1. mes namie rekem keik gerkles isese :) As irgi labai dziaugiuos del Rutos, tokia miela mergaiciuke, tokia jauna o jau tokie pasekimai :)) Tikras musu pasididziavimas :))


    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pritariu, kad pasididžiavimas ir koks patriotizmas. Kaip galima jos nepalaikyt, kai pasako, kad jai garbė už Lietuvą plaukti. Mums irgi garbė ją tokią turėti. :)

      Delete
  2. Nerealu, as ziurejau ir negalejau asaru sulaikyti, net ir kvepuot ta minute sunku buvo, bet labai tikejau, kad ji laimes :) Tokia jaunute, tikra saunuole! :)cia tau ne kokios mokyklos varybos, o Olimpines! Super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš irgi negalėjau kvėpuot. Milisekundės dalis viską lemia. Labai šauniai pasirodė. O jau britų spauda kad skalambija vis nepamiršdami paminėt, kad pusė medalio priklauso jiems.:) Tik lietuviai interneto komentatoriai vis kokią nesamonę užmeta kartais. Niekaip nesuprantu kaip tokią akimirką žmonės gali rašinėt visokius niekus. Tikrai jiems su galva negerai. Skaitinėjau sveikinimus Delfi, tai būtinai įsimaišys koks durnelis su savo: 'Laukiam dopingo rezultatų...'. Labai abejoju ar bus prie ko prikibt.

      Delete
  3. as is vakaro tiek kolegoms prikalbejau apie Rutele ir kvepianti auksa, kad snd ryte tik izengiau pro duris, visi puole sveikinti! oas buvau devitname danguje, kad mano kolegos ziuredami varzybas dziaugesi del manes! :)
    Saunuole Ruta!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ne? Aš tai nenorėjau per daug girtis. Bet šiandien atvariau į darbą visa laiminga ir kiekvienam išpasakojau apie mūsų žvaigždę. Aišku kai kurie kolegos tai negalejo būt labiau not bothered, bet vistiek mandagiai išklausė. :) Nelabai dideli jie olimpiniai sirgaliai. :)

      Delete
    2. O manes siandien paklause, kaip ten tos lietuves plaukikes pavarde tart. Is niekur nieko :) Zvaigzdute!

      Delete
    3. Mūsų direktorius manęs paklausė šiandien: Kokių yra garsių lietuvių? Ir aš pasakiau: Taigi Rūtelė laimėtoja... O jis: Aaa, ta britė? Nu bliamba!!!! Bet po to pasakė, kad juokauja. Čia humoras toks matote. :)

      Delete
  4. Tikrai nerealu buvo - taip džiaugėmės. nežinau, ką apačioje žmonės apie mus pagalvojo, pro atdarus langus išgirdę mūsų šūkavimus Rūtai plaukiant finale. O kai žiūrėjau apdovanojimo ceremoniją, net pati ašarą iš laimės nuvarvinau. ;)

    Bet žinai, kas smagu, kad vakar susitikę su latviais išgirdome sveikinimus ir tostus su nuostabiu Rūtos medaliu, kaip jie sirgo ir kaip internete prisiskaitė visko apie ją - žinojo ne mažiau už mus. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha tikrai kaip smagu, kad ir braliukai mus palaiko... :) Šaunuoliai.

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI