Praha kitu kampu

Neseniai darbo reikalais vėl lankiausi Prahoje. Kažkodėl man norėjosi fotografuoti keistus ir vien tik keistus dalykus. Šį kartą aš vis į miestą žiūrėjau iš viršaus. Viešbutis buvo su nuostabiu vaizdu, valgiau restorane ant kalvos. Pastebėjau, kad paprastai, kai moki už vaizdą tai visa kita būna labai jau average. Turiu omeny kokybę ir aptarnavimą. O šiaip tai oras buvo geras, neskaitant trumpučio lietaus. Turistų kaip ir visada minios, ypač rusų ir japonų. Tie patys juodaodžiai siūlantys valteles pasiplaukiojimui. Tas pats laikrodis su figūrėlėmis. Tos pačios siauros mielos gatvelės ir paruotuvėlės. Kavinės su skėčiais. Dailininkai ant Karlo tilto. Prahoj niekas labai nesikeičia. Visada smagu sugrįžti. Ypač, kai Londone šalta ir lyja, o čia galima dėvėti vasarines sukneles. 

























Comments

  1. Graži Praha. Netgi labai labai graži :) tiek iš visų prisiklausiau apie Prahos nerealumą, dabar ir iš nuotraukų matau, kad ji tikrai verta aplankyti. Gal reikia kokį savaitgalį ir prisiruošt :)

    ReplyDelete
  2. nuotraukos kvieciancios aplankyti Praha :)

    ReplyDelete
  3. Jūs ką rimtai? Aš maniau čia nesamonių prifotografavau. :)

    ReplyDelete
  4. Graži ta Praha. Milijoną metų nebuvau. Bet kol kas vis dar nenoriu. Nors tada patiko.

    Nepatikėsi, bet vaikštant po miestus visokie ten mini (ir ne mini) grafičiai taip ir traukia juos fotkinti. Kartais tai traukai atsiduodu, kartais įtempus valią susilaikau... :)

    ReplyDelete
  5. ir aš pasiilgau Prahos :) Gražu ten :)Nuotraukos fantastiškos :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI