Drink Shop Do

Net keista kiek kartų praėjau pro šią vietą galvodama, kad čia koks mini boutikas. O pasirodo mažos durys atsiveria į gan nemenką parduotuvėlę - kavinę - barą. Gerai, kad turiu kolegių, kurios gali nukreipti tinkama linkme. Labai patiko šios vietos idėja. Ją įkūrė dvi geriausios draugės.
Kristie norėjo vietos, kur visi daiktai būtų gražūs, maža to juos būtų galima įsigyti. Maždaug ateini suvalgyti gabalėlio torto ir pagalvoji sau, ale kokia faina lėkštutė beigi impulso pagautas pakloji kelis svarus už ją. Kaina sutartinė. Taipogi, kur būtų galima ragauti ne tik saldėsius ir gerti arbatą, bet pasiurbčioti ir kokį kokteilaitį. O kad klientai neliūdėtų, juos galima įtraukti į krūvą visokiausių pramogų - scrablą, mezgimą, vintage šukuosenų pamokėles, balionų figūrėlių lankstymą, popieriaus karpymą, karūnų meistravimą... Kuo labiau crazy - tuo smagiau. Nuo aštuntos valandos čia vyksta visokiausi rankdarbių užsiemimai ir žaidimai.
Kita draugė Coralie norėjo parduotuvėlės, kurioje vietiniai dizaineriai galėtų pristatyti savo menus. Dabar jos atsirenka iš įvairiausių variantų ir trims mėnesiams išnuomoja lentynas. 
Taip suderinus abiejų svajones - gimė Drink Shop Do. O vėliau atsirado ir naktinė vietelė Drink Shop and Dance, kur vyksta visokie teminiai vakarai.
Žodžiu labai šauni vieta, į kurią norisi sugrįžti dar ir dar. Ir jums patariu užsukti, jei būsit Londone. Ji pačiam centre, netoli King's Cross stoties. Itin vinage. Itin quirky. Ir very cool.






Comments

  1. Super, butinai reikes uzsukti, man patinka tokios quirky kavinukes :) Aciu :D

    ReplyDelete
  2. Kokia nuotaikinga vietelė, ech net akys prašviesėjo, nes už lango apsiniaukę ir lietus :) Ten kava su zefyriukais? :)

    ReplyDelete
  3. oho, atrodo lyg ten nuėjus, gali sau ir nebesukti galvos apie dar kokias nors pramogas po kavos. :)
    va paskaitau apie tokias vietas ir eilini karta nusiviliu savo dideliu bet nuobodžiu miestu.

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI