Cafe in the bike shop

Štai keletas smagių nuotraukų iš Velykų laikotarpio. Tik dabar perkėliau iš iphono, tai paminėsiu, kad Londone yra tokia Lock 7 Cycle Cafe. 2 in 1. Galima ir kavos atsigerti, ir dviratį kartu pasitaisyti. Kur gi daugiau ji galėtų rastis jei ne meninkų rajone šalia Broadway market? Įdomus bei netikėtas atradimas. Dar būtų šauniau jei dviratį turėčiau. Kvepia ten irgi visokiais tepalais ir panašiai. Jauki aplinka ramiai atsigerti kapučino ar kokio vaisinio kokteilio. Taipogi pailsėti po pirkinių ir pabendrauti su draugais, kurie kaip matote liko be žado. Lankytojų šiai vietai lyg ir netrūksta. Atrodo bus visi vietiniai išskyrus mumi.




Comments

  1. Būtų pas mus toks, specialiai važiuočiau kavos ir kokią lemputę dviračiui pakeist. :)
    O, o gal pas mumi tokį atsidaryt... Nors jaučiu greit subankrutuotumėm dėl klientų stokos. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šį sekmadienį Kaune ant tilto prie stoties mačiau daugdaugdaug dviratininkų. Suėstų visą kavą ir suteptų visą tepalą:)

      Delete
    2. Tai ir sakau tokia kavinė pas mus menininkų = ecofriendly = recycling = healthy lifestlyle = love and peace rajone gyvuoja. Visi jie dviračiais važinėja, kad žemės neteršt. Puiki rinka. :)

      Delete
  2. Neiprastai keistai zavinga vieta, tokia siek tiek bohemiska sakyciau, na bohemiskas serviziukas - kavinuke : Tikrai noreciau ten apsilankyti :)

    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neįprasta idėja, tikrai. :) Manau savininkas tikrai turėtų būti koks nors prie bohemos. :)

      Delete
  3. O geras! Atrodo tokia paprasta idėja, bet tokia geniali... Būna, nuveži paremontuoti dviratį, ir neturi kur dėtis, kol jį tvarko - maklinėji ratais aplink pastatą, jei kur netoli yra kavinė - nueini ten, bet nevisada būna tokia, tiesiog trypi vietoj, skaičiuodamas minutes... Ir tada aišku atrodo, kad viskas vyksta be galo ilgai. :)
    Noriu tokios vietos Vilniuje. Galėtų ir automobilių servisai taip padaryti - kol permontuoja ratus atsibosta laukt, ir dviračių, ir ir... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha, negi nėra nei vieno tokio serviso dar? :)

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI