Savaitgalio džiaugsmai

Galvojau, kad šis savaitgalis bus tingus, bet tiek prisisportavau, kad dabar viską skauda... Ir netgi netyčia sporto renginį pamačiau. Pasirodo vyko 40 km Londono maratonas. Nutarėm pasivaikščiot palei upę nuo Tower Bridge iki Canary Wharf, kaip tik šalia bėgimo trąsos. Kokių tik kostiumų neprisižiūrėjom... O jau kiek sirgalių su balionais šaukiančių: ‘You Can Do It!‘.
Vos tik pasiekėme Canary Wharf, prasidėjo lietus ir prieš tai švietusi saulutė pasislėpė už debesėlio. Taigi greitai įsmukom į Zizzi itališkiems pietums su desertu žinoma. Restoranas net braškėjo nuo šeimų su vaikais, vežimėliais, pieštukais, minkštais žaisliukais ir visais kitais šeimyninio sekmadienio atributais. Lumi kaip tik gavo žinutę nuo draugės Turkijoje apie tai kaip ši žiūri į kalnus ir mėgaujasi saule. Todėl norėdamos parodyti, kad nei kiek nepavydime irgi nusiuntėme žinutę apie tai, kaip mes sėdime terasoje prie upės ir geriam Mojito. O ji atsakė, kad ką tik gavo žinutę nuo savo vaikino apie Grey Skies in London.
Beje pusryčiai buvo paprastai nepaprasti. Minkštai virtas kiaušinis į kurį mirkai šparagą apvyniotą rūkyta lašiša. Skanumėlis. Ir dar klausiausi daug 60-ies muzikos beigi žiūrėjau Roman Holiday su Audrey Hepburn.



Comments

  1. Visada norejau pamatyti si filma ;)

    ReplyDelete
  2. kaip kiausinukas skaniai atrodo! maciau per TV ir as maratona, saunuoliai visi kurie dalyvavo! as pasitenkinsiu mini maratonu, ispudziams jo uztenka su kaupu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš tai tiek niekada nenubėgčiau... O jei dar lyt pradėtų... Siaubas.
      Kiaušinukas tai liuks. Pagal Waitrose supermarketo receptą. Jie dalina tokias korteles su receptais ir produktų sąrašu pagal kurį iš jų reikia viską susipirkti. :)

      Delete
  3. nubegtum nubegtum ;) kaip sakiau, begsiu siemet antra karta mini, ir tai yra tik 10km ir kai matai, kad tave lenkia garbaus amziaus motereles, nori nenori suimi save i rankas ir nepasiduodi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bet tam reikia valios ir motyvacijos. Aš atsimenu dar mokykloj kaip didžiausią kančią, kai reikėdavo ilgas distancijas bėgti... O čia savo noru? Neee... :)

      Delete
  4. Labai spalvotai ir nuotaikingai tavo savaitgalis išrodo. Kaip pasiilgau saulės...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mus saulė irgi tik retkarčiais palepina. :(

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI