Photo shoot darbe

Šiandien anksti ryte (gerokai ankščiau nei skamba mano žadintuvas) gavau žinutę, kad darbe darysim photo shoot mūsų naujienlaiškiui ir prašom dalyvauti. Aš beje visą Velykų savaitgalį labai nesėkmingai prasirgau, o kosėju baisiau už chronišką rūkorių (čia man taip atrodo). Bet, kad jau photo shoot darbe tai reikia būtinai nueiti. Fotografavomės kažkodėl su iphonu (bet turbūt tam buvo priežąsčių, nes mūsų direktorė lyg ir žadėjo foto aparatą atnešti). 
Man tai šita nuotrauka prie mūsų pasakų namelio itin linksma. Veidų nesimato, nes saulė ryškiai nepagailėjo apšviesti... Kolegos gali nesijaudinti būti atpažinti. Netgi aš pati galiu nesijaudinti būti atpažinta. O mano šalikėlis labai tinka prie countryside stiliaus plytų sienos. Iš tiesų tai mūsų ofisas visai ne countryside, bet kas gi atspėtų iš šitos nuotraukos? Kažkodėl man dar norisi, kad raudonas kilimas driektųsi iki durų geresniam reprezentaciniam įspūdžiui sudaryti. Welcome!


Comments

  1. Prajuokino!:))) tikras photoshootas:))
    bet užtat kaip Tu švyti, tikrai neatrodo, kad ligonis, nebent dėl šaliko būtų galima kąnors įtart:)
    bei labai graži suknytė!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū labai už komplimentus. Švytim mes visi tikriausiai nuo foto blyksčių... :):):) Man iki šiol širdį skauda, kad dėsim į naujienlaiškį iphonines nuotraukas, kai aš galėjau atsinešt savo foto aparatą...

      Delete
  2. :))) visi turejot proga zvaigzdemis pasijausti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kai fotografuoja su iphonu mūsų reception guy atsistojęs vidury kelio ir rizikuodamas gyvybe, kad kokia mašina nenutrenktų, būtent taip ir jautiesi... Žvaigžde... :)

      Delete
  3. aga, šypsena šviečia iš tolo :)

    beje, aš tik nuvykusi Lietuvon po poros dienų susirgau, tai taip ir pragulėjau VISAS ATOSTOGAS su temperatūra iki pat Velykų, o kosėt nepaliauju iki šiol. sirgti buvo visiška šūduva, tau pasakysiu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip tikrai, sirgti tikra šūduva ir ypač per atostogas. Spėju, kad kiaušiniai nelabai viliojo... :)

      Delete
  4. lyginant su tuo daiktu, kurį tik ką apturėjau, tai tikrai photoshoot'as. mes mat persikraustėm į didesnį ofisą, tai HR nusprendė skelbimų lentoj iškabinti mūsų foto, 'kad visi mus žinotų ir pažinotų'. pastatė palei baltą sieną ir nupleškino tik galvas. jei tai vadina 'portretais', aš tai vadinu 'baisių pasinių foto paroda' :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prie baltos sienos niekas neatitrauks dėmesio nuo veido ir gerai įsidėmėsite vieni kitus. :) Tikiuosi nepamiršote šypsotis. :)

      Mes irgi turime šaunių portretinių nuotraukų prie knygų lentynų, kur nelaimei veidai daug geriau matosi nei pastarojoje nuotraukoje lauke. Tokios truputį išplaukę tos nuotraukos, nes kaip žinia su iphonu fotografuot viduje yra dar blogiau, nei kad lauke saulėje. :)

      Niekaip nesuprantu, kodėl tam naujienlaiškiui negalima buvo tiesiog savo asmeninės kokios nuotraukos duoti... Gi tiek gražių turiu. :) Arba galėjau pas save namie specialiai nusifotografuot prie knygų lentynos su normaliu foto aparatu.

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI