Man patinka kai lyja

  • Nes tada galima šiltai sėdėt namie ir žiūrėt gerus filmus be jokios sąžinės graužaties, kad neveiki ko nors labiau exciting.
  • Į balas galima pritupdyt ančių (Colour me Katie)
  • Stebėtis griaustiniu ir žaibu. Jie vis dar mane stebina.
  • Dėvėti spalvotus botus ir slėptis po skėčiu su drugeliais
  • Žiūrėti į nubėgančius lašus ant lango stiklo
  • Nereikia laistyti sodo
  • Po lietaus atsiranda vaivorykštė
  • Džiaugtis, kad turiu stogą virš galvos, nes ne visiems taip pasisekė
  • Nustoti piktintis dalykais, kuriems neturiu nei mažiausios įtakos. Dabar jei ko nors negaliu pakeisti, sakau, kad žiūriu į tai kaip į orą.
  • Prisigalvoti visokių veiklų namie, kaip antai piešti mėlynus šunis ir kepti pyragus.
  • Bei galvoti apie gyvenimo prasmę.
  • O svarbiausia, visada be jokių išimčių po lietaus vistiek pasirodo saulė. Ankščiau ar vėliau.




Comments

  1. Man irgi patinka - iš principo - bet jau labai atsibodo jis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad ir kaip keista, bet man dar ne... :)

      Delete
  2. Nea, man lietus nepatinka - patinka kol jo nebuna per daug:) As esu megeja buti kieme, tai po parkus vaikstineti su suniu, tai tenisa pazaisti, tai tiesiog ant pieveles paguleti su kava ir knyga, kas lietui lijant neimanoma..
    Labai pritariu, kad lijant as labai jaukiai jauciuosi namuose, tad diena ar dvi kaip ir galiu iskesti, pvz vakar vel kepiau keksiukus;D Bet istisa savaite lietaus- man jau iki gyvo kaulo kaip sakant;DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bet, o tai kam gadintis nuotaiką dėl to, ko negali pakeisti. Reikia ieškoti privalumų. Vistiek yra kaip yra. Ir vistiek ankščiau ar vėliau nušvis saulutė. Su kynga ir kava galima pagulinėti ant sofutės kol kas. :)

      Delete
    2. Nu ne, oras man niekada nuotaikos negadina ir del to niekada neburbu, taciau negaliu meluoti nei sau nei kitiems, kad sakyciau jog man lietus patinka;D Patiktu, jei nebutu per daznas, o cia kai istisa menesi lija tai neprigulesi ant sofos su knyga tiek laiko;D Man reikia aktyvesnes veiklos. Uztat pradejau Zumba lankyti, nes ziuriu prognozes teniso lauke tiketis neleidzia artimiausia menesi;DD

      Delete
    3. As irgi kruva visokiu indoor veiklu radau... Bet jei ir toliau nenustos lyt, gali man fantazija pasibaigti. :)

      Delete
    4. Laurute, pastebejau , kad turime daug panašumu. Aš dievinu lietu. Gal susipažinsime?:-)

      Delete
    5. Na, tai visada prašom. :)

      Delete
  3. oj ne, man lietaus jau irgi per daug. Atrodo visos įmanomos veiklos kai-lauke-lyja jau nuveiktos, o be to ten viskas taip gražu, žalia, pavasaris.. deja taip šlapia ir šalta. brr.

    ReplyDelete
  4. aš net botus turiu. :D Bet skėtis tai man nepatinka, nes tada, dar ir ta ranka, kuri skėtį laiko šąla, reikia pirštines dėtis, kas balandžio pabaigoj man jau atrodo kaip visiškas absurdas. na žodžiu, man tik duok pabambėt. tai galima sakyti, iš vienos pusės, galiu džiaugtis, kad lyja, kitaip neturėčiau kuo skųstis :))

    ReplyDelete
  5. Velniai tie skeciai. Vienintelis sketis kuri pripazystu kainavo beprotiska suma pinigu buvo pirktas is domuslumina svetainės ir leidzia man maloniai lepintis pavesiu nesveikoje saules atokaitoje :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI