Septyni skrydžiai per septynias dienas

Londonas - Sofia - Bukareštas - Oradea - Bukareštas - Londonas - Amsterdamas - Londonas

Toks maršrutas manęs laukia. Matysiu daug viešbučių ir oro uostų. Įtariu dar matysiu ir šiek tiek miestų per taksi langą. Tas negalioja Amsterdamui. Ten ne darbo reikalais vykstu. Galėsiu pasakyti, kad buvau ir nieko nemačiau. 
Visai kaip Liudvikas Andriulis, kurio žodžius pasiskolinsiu. Keliaudamas supranti, kad pasaulis yra žiauriai, skaudžiai, užmušančiai didelis, ir jo matai mažai, per mažai. Sostinės ir oro uostai skamba išdidžiai, pakėlęs ragelį ramiai sakai “aš Brazilijoje”, bet iš tikrųjų žinai, kad niekur tu nesi ir niekur tu nebuvai.
Aha, tikrai didelis tas pasaulis. Ir tikrai per mažai jo matau. Net ir pačio Londono per mažai matau. Ir žmonių, kuriuos norėčiau matyti dažniau. Save irgi norėčiau karts nuo karto aplankyti. Jau senokai kalbėjom. 

Po to nenusimato jokių skydžių iki pat gegužės. Pabūsiu ant žemės truputį. 

Comments

  1. Grazi foto!!!

    ReplyDelete
  2. Mielai gyvenčiau kasdien tokiu ritmu. niekas nežudo entuziazmo nei rutina ir buvimas vienoje vietoje. Bent jau mano atveju...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Raganaite, ir taksi vairuotojas Rumunijoj man taip sakė. :) Tai gal ir patikėsiu. :) Ačiū.

      Delete
  4. tokia svajinga nuotrauka, itariu, kad keliauti bus smagu, bet intensyvu, bet manau ir tikiuosi, kad Amsterdamo zavesys nuplaus skrydziu nuovargi! Mums Amsterdamas patiko, savitas miestas su nepaprasta architektura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš jau antrą kartą į Amsterdamą važiuoju. Irgi tikiuosi, kad nuplaus skrydžio nuovargį. :) Ir, kad pafotografuosiu bent šį tą.

      Delete
  5. Grazi nuotrauka ;)

    o man patiktu taip apskraidyt! nesvarbu kad pamatyciau miestus tik per taksi langa ar pro viesbucio langa, taip uzknisa kai buni visa laika vienoj vietoj :(

    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI