Savaitgalis su briedžiais

Praėjusį savaitgalį leidau labai turiningai. Gamtoje, lauke, kvėpavau grynu oru. Kartais net nepatogu pasidaro, kad taip gerai gyvenu ir pastaruoju metu esu baisiai laiminga. Visiems jau ir taip atrodo, kad mano gyvenimas rožėm klotas. Tai ką man dabar daryt? Tiesiog stengiuosi veikti, kas man įdomu, o ne sėdėt ir vaitot, kaip kad daugelis mėgsta. Televizoriaus irgi neturiu ir beveik jo nežiūriu. Bet, kad jau vėl pradėjo rodyt Apprentice, tai kaip gi čia nežiūrėsi? Mano pasiteisinimas, kad ten galima pasigaut idėjų, kaip praturtėt ir biznieriškai mąstyt. Todėl jį užskaitau kaip ir edukacinę programą verslo klausimais. Nors mano antra pusė prisiuntė galybę chick-flic (kaip lietuviškai išreikšti šį terminą?) su potekste ‚va, kaip apie tave galvoju‘ ir vis bando mane sugundyt televizoriaus žiūrėjimu. Gal kokį lietingą savaitgalį ir pavykts, bet ne tada kai saulė šviečia - į lauką kviečia.
Dabar matote esu užsiėmus savo kūrybiškumo lavinimu. Mokausi naudotis Photo Shopu ir paišyti visokias iliustracijas. Neseniai nusipirkau knygą The Creative License: Giving Yourself Permission to be the Artist You Truly Are. Ar begali būt taiklesnis pavadinimas? Tai va ieškau savo vidinio artist, kuris prisnūdęs gerokai. Taipogi mokausi Ispanų su mokytoja Lucia. Ji irgi meninikė. Čia man ir įkvėpimas. Dar atradau nuostabią platformą kūrybiškumui lavinti - Draw Free application on iphone, kuri tokia įtraukianti, kad jau išnaudojau visą šio mėnesio mobilaus interneto limitą. Paišinėjau kiekvienai progai pasitaikius: metro, per pietų pertrauką, ko nors laukiant, prie kasų parduotuvėj... Tik va šitaip mano ryšio tiekėjai privertė mane sustoti.
Beje, dar man draugė užrodė puslapį, kur vertinami kosmetikos produktai ir pagal ką juos rinktis. Mielosios moteriškės ir mergaitės, čia galite pasiskaityti ar koks Clinique kremas vertas tų pinigų, kuriuos už jį mokate, o gal jis yra ne ką geresnis už bele kokį bobutės bandomą prastumti turgėj. To website įkūrėja Amerikoje vadinama kosmetikos policininke.
Na, gal grįžkime prie tų briedžių, kuriuos vaikiau Richmond parke. Jų ten ištisos kaimenės. Ne ką mažiau ir fotografų su foto aparatais. Aš kadangi vėl eilinį kartą tik su iphonu, tai nėra man nei ko su jais lygintis. Gal vienas iš jų buvo Alex Saberi? Nuotraukos nerealios. Tai pamiksuosiu truputėlį su savo buitinėm. 
P.S. Ir dar šį savaitgalį valgiau šašlykų lauke. Tai kaip jis gali būti ne puikus?












Comments

  1. paskaitai tokį įrašą ir meilė gyvenimui sugrįžta. nes pagalvoji, kad ir kokia varginanti diena belauktų, galiu dirbti darbą, kuris mane veža, turėti pomėgių, kurie mane veža. ir apskrita, gyvenimas veža :)

    čia buvo lyrinis nukrypimas ne į temą. O išties tai wow, kada viską spėji? aš teliko namie neturiu ir man vistiek atrodo, kad laiko kasdienoj per mažai. bet tas apprentice tai sudomino, gal reiks brangiausią įkalbėt vakarais pažiūrėt? gal koks verslo genijus mumyse miega?

    P.S. Alex Saberi - fantastiškas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš NIEKO nespėju!!! Dar norėčiau milijoną dalykų nuveikti, bet nebežinau kada, nebent miegot reikia nustot. Saulėtas oras kažkokį energijos pliūpsnį pridavė.
      Dėl Apprentice, tai skonio reikalas. Mano brangiausias tvirtina, kad ten viskas surežisuota, idiotų pririnkta, kad jie kvailai tik atrodytų rimtas užduotis spręsdami. Nors man tai realistiškai atrodo. :)

      Delete
  2. super, kad taip viskas puikiai klostosi! Pas mane prastas sarkazmo/ironijos supratimas, tad tikiuosi, cia juokais elnius vadini briedziais :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cha cha... Net nežinau, kodėl pavadinau juos briedžiais. Bet jau paliksiu kaip yra. Gal pritrauks kokių pasipiktinusių komentatorių ir lankomumas padidės. :)

      Delete
  3. ........oooooooooo..........
    (daugiau neturiu kaip išreikšt susižavėjimo tavuoju savaitgaliu su "briedžiais"-elniais)

    ReplyDelete
  4. Nesitikėjau, kad jų bus tiek daug. Ir visi jie laksto laisvėje. :)

    ReplyDelete
  5. Oooo, kiek briedžių! :) Fainai, atrodo savaitgalis tikrai buvo įspūdingas :)
    Aš irgi su tuo Draw Something "įklimpau"... Jau toks įtraukiantis žaidimukas, bet kartais šiek tiek laiko gaila, pagalvojus kiek išvaistau jam.

    Visiškai sutinku, kad kiekvienas esame menininkas, vaikystėj juk visi mėgom piešti, ar ne? :) Pablo Picasso yra pasakęs: "Every child is an artist, the problem is staying an artist when you grow up." Tad sėkmės išsprendžiant šią problemą ir susigrąžinant vidinį menininką! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man dar draugai yra padovanoję žaidimą iš plastelino, kur trauki korteles ir lipdai, o kiti turi atspėti. Labai juokingas. :)
      Vieni yra daugiau meninikai, kiti mažiau. Aš tai tokia jaučiuosi užslėpta meninkė - biznierė. Nei tipiška meninkė, nei tipiška biznierė. Kaip ir noriu kurti, bet reikia man ir stabilumo bei babkių. Todėl alkstanti meninkė niekaip negalėčiau būt. Pardaviau savo sielą. :)

      Delete
    2. Meniška biznierė :D Tai nieko, menininkų būna visokių, nebūtinai turi būti ant skurdo ribos, gali ir labai progresyvus, šiuolaikiškas bei pasiturintis būti. Tik rasti nišą reikia :) Ir šiaip, vieni gyvena iš kūrybos, kiti turi kitokius darbus, o kūryba užsiima laisvalaikiu, sielos atgaivai :)

      O kaip tas žaidimas su plastelinu vadinasi? Skamba labai įdomiai, gal ir Lietuvoj tokį galima rasti :)

      Delete
    3. Žaidimas vadinasi Rapid Dough. Šiaip jis vaikams skirtas. Bet subalansuotas ir suaugusiems. Cha cha. :)

      http://www.amazon.co.uk/The-London-Game-Company-DPL0295/dp/B00067HE6K

      Delete
  6. Ar pavyko nors viena pagaut? :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nea.:( Labai baikštūs jie. Arti neprisileidžia.

      Delete
  7. tikras smagumelis skaityti toki irasa!!! smagu, kad sekasi ir dziaukis sia sekme ir ja naudokis :) uzkretei savo pozityvu, nes juodas debesis artejo, tai vysiu ji lauk ir dziaugsiuos gyvenimu ir as! beje, saslyku valgeme ir mes abi savaitgalio dienas, nuodeme butu nepasinaudoti tokiu oru! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man atrodo čia nuo saulėto oro tas pozityvumas pas mane taip iškerojo. Dabar vėl žada lietus savaitgalį... Brrr. :( Kaip norėčiau gyvent ten kur šilta. Draugė kartą paklausė, tai ko tu vis dar tam Londone sėdi? Kartais pagalvoju, iš tikro - kodėl? :) Bet kai saulėtos dienos, taip smagu ir gera. Anglija turi nuostabią gamtą, tik klimatas netinkamas ja pasidžiaugti. :(

      Delete
  8. Fantastika :) You made my day :) Nuotrauku grazumas neispasakytas :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū. Savo iphono fotografija nelabai didžiuojuos, bet jis nuostabus nuotaikai įamžinti, nes visada po ranka.:)

      Delete
  9. Iš serialų ką nors išmokti sunkoka... Va iš tokių filmukų gal realiau išmokt - http://www.youtube.com/watch?v=HjyqFmUV6ew - ir kūryba tokia anokia namuose pritaikoma (interjerą pasiprojektuot). Tik laiko tai jau suės belekiek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po tokio filmuko jau galima tapt full time interjero dizaineriu. :)

      Delete
  10. galiu parekomenduoti dar viena puslapi kuriame vertinami kosmetikos produktai pagal tai as ju sudedamasios dalys nera toksiskos: http://www.ewg.org/skindeep

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI