Sniegas ir basutės

Labai myliu sniegą ir nepaprastai juo džiaugiuosi. Tiesą sakant jau buvau praradus viltį jį šią žiemą pamatyti. Sniego tema turiu pasakyti daug gražių žodžių... Tačiau šį kartą ne apie tai. Tiesą sakant norėčiau pakalbėti apie plikas kojas ir BASUTES!!! Vakar vakare pamačiau tokią personažę (blondinę) metro, kuri išlipus lyg niekur nieko per sniegą nubrido apsiavus aukštakulnėm basutėm. Visa kita kaip pridera... Paltas, kepurė, pirštinės... Na, gal nesitikėjo mergaitė, kad snigs, bet vistiek gi ne vasara už lango. Niekaip nesuprantu. Net jei ir eini į balių, kodėl negalima tų basučių įsimesti į rankinę? 
Taigi štai neabejodama, kad tokių personažių yra ir daugiau ant kiekvieno kampo netgi radau Facebooko puslapį. Ko tik ten neprisižiūrėjau... Atrodo, kad sniegas tai tik menka smulkmena, ir netgi visai ne šalta. 
Jau netrumpą amželį Anglijoj gyvenu, bet vistiek mane ištinka šokas nuo tokių vaizdų.








Comments

  1. galbut jos turi atsparuma/imuniteta bet kokiam orui? :) man liga butu garantuota :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va aš irgi niekaip nesuprantu. Čia toks pats fenomenas, kaip, kad vasarą visi vaikšto su T-Shirtais nesvarbu koks oras bebūtų. Gal taip užsigrūdina galiausiai? :)

      Delete
  2. O aš kažkaip būtent tokį stereotipinį požiūrį į brites ir turiu susiformavusi - kad jos yra tos, kur per sniegą su basutėm vaikšto. Ir su pamėlusiom nuo šalčio blauzdom, tačiau be pėdkelnių. Nors Britanijoje niekad nebuvau, kiek teko susitikti su jos dailiosios lyties atstovėmis keliaujant užsienyje, jos dažniausiai palikdavo klaikų įspūdį kaip ant storo kūno netinkamomis progomis užsitempiami super madingi drabužėliai ir vaizduojama, kad esi princesė.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip ir yra. BūtentĄ Maža to čia ir maži vaikai bet kokiu oru į mokyklėlę tik su šortukais ir kojinytėm traukia. Tai prie šalčio gal taip ir įpranta nuo mažų dienų. Bet gi jei ne dėl salčio tai dėl komforto bent jau žiemą galėtų nesimaut basučių. Nes ir kojas išsisukiot šitaip galima. :) Kaip sakoma grožis reikalauja aukų.

      Delete
    2. kad nors to grožio būtų... :)

      Delete
  3. Prisimenu, kai vaikystėje vartydavau Burdos žurnalus ir juose eleganšikos moterys būdavo pasipuošusios vilnoniais paltais ir basutėmis... vis klausdavau mamos, kaip joms ne šalta..? o man atsakydavo: čia mada, elegancija ir tikriausiai tik nusifotografavimui..
    o pasirodo, anglijoj ta mada iki šiol gyvuoja:D tik kad tokioms elegancijos ir tos basutės nelabai priduoda:DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manau, kad anglės ir elegancija, tai kaip kokie kopūstai ir šokoladas. :) Nesuderinama. :)

      Delete
  4. jo, o man tai taip kartais nutinka. nes ofise atėjusi persiaunu ir lakstau su bateliais (mokausi su kulnais vaikščiot). ir penktadienio vakarais mes tradiciškai užragaujam vynulio, tai kai pritrūksta iš eilės einam į artimiausią parduotuvę dasipirkt. negi manai, kad tuo momentu man šviečiasi persiavinėti? nea, tuo metu aš jau būnu įvaldžiusi balansavimą ant tų pagaliukų ir iškilmingai skuodžiu (kaip kad Pink pasakė) galvodama, kad atrodau kaip princesė....

    o dėl pedkelnių tai joooo. nežinau, kodėl jos taip daro, su pėdkelnėm juk celiulitas bent šiek tiek prisidengtų. kita vertus, tada apatinių nenešiojimo mada prarastų prasmę :))))

    ReplyDelete
  5. Tai gi Laura, čia yra nauja sveikuolių forma :D iš tos serijos, kur lediniam vandeny maudosi žiema. Ruoniai galėtų vadintis šios damos... :D

    Na o tu užlėk kada netingėsi, čia http://liveyourlife.webatu.com/?p=1209

    ReplyDelete
  6. Ir mane kiekviena karta stebina tokie vaizdeliai :) Cia Londone dar nieko, bet vat mazuose nmiesteliuose tai is vis baisu kaip panos i klubus vaiksto :) Nesvarbu, kad lauke minusine temperatura, bet visos kulniuoja su basutem ir be paltu, po maikuciu ir suknuciu, nes juk cia Anglijoj tokia mada eiti is klubo i kluba, o ten pasikabinti palta taigi pinigus kainuoja... tai ir keliauja paneles pusplikes viska nakti :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI