South the river

Pastaruoju metu vis mąstau, kad tikriausiai esu per daug reikli. O jei dar tiksliau - perfekcionistė. Prisikuriu planų ir svajonių ir bandau juos milimetro tikslumu įgyvendinti. Jei tikrovė nors kiek neatitinka, vis šlifuoju, gerinu, dar daugiau planuoju... O ta nepriklausoma tikrovė vistiek susidėlioja savaip. Ne taip, kaip aš pageidauju, ne taip, kai mano manymu būtų gražiau. Ir dar šaiposi, taigi daviau, ko prašei. Ar dar turi įžūlumo skųstis? Atrodo ne visada mūsų su tikrove skoniai sutampa. Bet negaliu neigti, ji tikrai duoda, ko paprašau. Tik nelabai domisi įpakavimu, mat tikisi, kad neužsižiopsosiu į vyniojamąjį popierių, o padėkosiu už dovanas.
Ar taip save įsivaizdavau? Ech ne... 
Ar žinojau, kad šitaip bus? Kad sekmadieniais valgysiu picą užsikąsdama lipniais sparneliais ir žiūrėsiu britų serialus? Juokaujat gal? 
Kad vaikščiosiu upės pakrantėm ir fotografuosiu laivus? Hm... Gal..
Klausysiuos 60-ųjų muzikos ir virsiu gerokai per aštrią tailandietišką sriubą? Vaje... 
Ar esu laiminga? Dar ir kaip! 
Nes juk tai ir svarbiausia... Argi ne taip? 
O be to, pagaliau vėl panaudojau savo dulkantį foto aparatą. 

















Comments

  1. tikra tiesa, kartais "tikrove" pareguliuoja viska ne taip, kaip noretum, kartais i geraja puse, kartais nelabai, bet galiausiai supranti, kad vis tiek gyvenimas yra grazus :) o fotoaparatui nevalia dulketi!

    ReplyDelete
  2. Turbūt senstant ateina supratimas, kad net jei viskas vyksta ne taip, kaip įsivaizdavai, bet esi laimingas, tai velniai nematė to įsivaizdavimo. :)
    O dėl foto aparato, tai tikiuosi išsitraukti dažniau. Ir dar mano naujų metų resolution - susidraugauti su Photoshopu. :)

    ReplyDelete
  3. Gyvenimiska patirtis ismoko visaip i gyvenima ziureti :) ketinu eiti i kursa, kad ivaldyciau Photoshop'a, pasidalinsiu paslaptimis ;)

    ReplyDelete
  4. nuostabiai grazios nuotraukos, nebeleisk dulket fotoaparatui :)))


    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete
  5. Aciu, Sandra. :)
    Egle, lauksiu paslapciu. As irgi masciau apie kursa, bet dabar ir taip visokiom pamokom uzsivertus, tai Photoshopui teks kiek paluketi.

    ReplyDelete
  6. Nors fotoaparatas neva dulkantis, nuotraukos stebetinai puikios. Smagu matyt pazistamus vaizdus. Pietus kol kas mano gyvenamoji kryptis Londone.

    ReplyDelete
  7. Apdulkejes foto aparatas apsidziauge, kad gavo proga pasireiksti. Kukliai dekoja uz komplimentus. :)

    ReplyDelete
  8. Tikrai, labai gražios nuotraukos! O kas liečia įsivaizdavimą... Kad ir kaip ten bebūtų, svarbiausia gyventi taip, kad jaustumeisi laiminga. Jei tokia esi, velniop tą perfekcionizmą ;)

    ReplyDelete
  9. Norėčiau paragauti tavo tokios sriubos šešiasdešimtųjų muzikos fone :) O nuotraukos išties jaukios ir ramios. :)

    ReplyDelete
  10. Gyvenu gerai, teisingai pastebėta. Bet prisisvajoti tai mėgstu. :)
    Subjektyvi, oi sriubytė tai aštri buvo. :) Kaip man nepatinka, kad aš blogas.lt nebegaliu pakomentuoti nes iš Anglijos neleidžia. Perskaitau įrašus, taip norisi pasisakyti, o negaliu... :(

    ReplyDelete
  11. smagu butu tureti laiko Londone... mielos foto.

    ReplyDelete
  12. Nuotraukos labai grazios, cia Battersea pakrante ar ne?

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI