Praha Art Deco stiliumi

Nežinau kodėl, bet šį kartą savo business tripą susigalvojau paįvairinti apsistodama Art Deco Imperial viešbutyje. 'Vis kažkas įdomesnio' - pamaniau. Prahos centre, įspūdingame Art Deco stiliaus pastate įsikūrusio viešbučio „Art Deco Imperial“ elegantiškas interjeras dekoruotas vertingomis mozaikomis, rankų darbo plytelėmis bei įdomiom detalėm. Iš pradžių nuo spalvų eklektikos susisuko galva. Ir kam nesusisuktų? Margi kilimai, raštuoti liftai, registratūra su moteriškių kolonomis ir pūpsančiom krūtim, o dar kai pro langą pamačiau neoninę gulbę su karūna, nebegalėjau suturėti juoko. Ta gulbė, šalimais esančio prekybos centro dekoracija, ryškiai švytėjo nakties fone. O ryte pamačiau, kad pro langą dar ir spalvota siena matosi. Visai smagu. Vėliau su tuo Art Deco stiliumi apsipratau ir visai nieko jis man patapo. O jau restoranas čia irgi pagarsėjęs. Pasak mano draugelio, atsipūtusio leidėjo lakstančio motociklu, tame restorane darbuojasi čekiškas Jamie Oliver. Kuris, beje mano manymu, labai jau mėgsta persūdyti patiekalus. Niekur druskos nepagailėta. Nors prie gretimo staliuko sėdinti kompanija ir kilnojo nykščius, aš gėriau labai daug vandens. Štai taip netikėtai išsirinkau žinomą ir seną Prahos viešbutį, kuris suteikė savotiško prieskonio mano biznis tripui. Be to jame vienas geresnių ir man asmeniškai labai svarbių dalykų - didžiulė, erdvi, marmurinė, spalvota vonia. Ko jau ko, bet erdvės angliškoms vonioms tikrai trūksta. Todėl be galo myliu ir vertinu viešbučius su didelėmis voniomis. 
Labai tinkamas pasirinkimas mano dabartinei nuotaikai atspindėti. Atrodo niekas nedera tarpusavy, bet tuo pačiu puikiai dera. 



Comments

  1. Wow, tikrai savotiškai mielas viešbutis. Vidaus interjeras primena Maroko motyvus, o išorė pritrenkianti. Tikrai super :)

    ReplyDelete
  2. Fantastiškai gražu, noreciau tokiam apsistoti :)


    Sandra
    Kur mano raktai?

    ReplyDelete
  3. Truputėlis spalvų vidury žiemos dar niekam nepakenkė. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI