Burgers & Tango


Trečiadienias aš valgau burgerius ir šoku tango. Ir nors kai kam pasirodė, kad man susisuko galva, mat visada aiškinu, jog reikia gyventi sveikai. Nežinau kas man pasidarė, bet kai čiaumojau burgerį pasigardžiuodama bulvytėm, atrodė, kad patekau į rojų. Na, rojus gal čia ir netinkamas palyginimas, nes Byrons restoranas (?) Angel rajone yra absoliučiai nutriušusi landynė. Čia toks stilius jei ką. Trendy vadinasi, neva itin madingas. Aš vis praeidama pro šalį galvodavau, kas čia per neaiški užeiga, bet visada pilna žmonių. Ir štai vieną dieną kolegė man apšvietė protą, kad čia vieni skaniausių burgerių mieste. Na, o prisišlamštus nesveiko maisto, ką gi daugiau veikti, jei ne tango šokti? Pilvukas buvo truputį išsipūtęs, bet ką jau padarysi? Seniai norėjau išmokti tango. Dabar štai mokausi. Na idant visiškai neišduočiau savo sveikatingumo idėjų, gėriau šviežiai spaustas apelsinų sultis vietoj Coca-Colos. Argi aš ne šaunus sveikos gyvensenos pavyzdys?
Ir šiaip mano neseniai nušvitusi ir gyvenimo prasmę atradusi pažįstama vis papostina ant FB kokių nors įdomių straipsnių. Taip užsukau į Supergentį ir likau labai įkvėpta pono Lino idėjų. Štai ką jis sako: 
Jei tu nori sužinoti, kuo tu gali tapti – tu turi periodiškai palikti savo komforto zoną ir nerti į tą nepažįstamą, bauginančią, bet viliojančią erdvę.Ir grįžti iš jos stipresnis ir dėkingesnis – įkvėptas nerti vėl, kai tik galėsi ir pasiryžęs nukeliauti dar toliau.Patyrimai esantys erdvėje už  tavo dabartinio komforto ribų ir yra išskirtiniai patyrimai. Jie yra tai, kas tau lieka gyvenimo pabaigoje.Nes pabaigoje, tu greičiausiai neprisiminsi viršvalandžių praleistų darbe; betikslio naršymo internete; laiko prie teliko (jį vis dar rodo!); eilinių “neeilinių” vakarėlių; pokalbių, kurie tau pačiam nebeįdomūs; veiksmų, kurie nebeturi prasmės ir daugybės kitų dalykų, kuriuos tu kartoji iš inercijos, pats to nebepastebėdamas.Tu prisiminsi kai ką kitą:Keliones. Stebuklingus koncertus. Žmones. Magišką laiką kartu. Šypsenas, juoką, žvilgsnius. Apkabinimus ir prisilietimus. Gyvenimą keičiančius filmus, knygas, seminarus ir suvokimus. Sprendimus, po kurių tavo pasaulis niekada nebebuvo toks, kaip anksčiau. Naujus įgūdžius. Naujas mintis. Naujus įpročius. Iššūkius, pergales ir pralaimėjimus. Pergales. Saulėlydžius ir saulėtekius. Laiką gamtoje. Ištirpusias valandas, kai tu darei tai, kas tau įdomu ir prasminga vienu metu. Savo kūrybą. Akimirkas, kai jauteisi laimingas be priežasties. Dovanas, kurias tu gavai. Ir dar labiau tas, kurias sugebėjai duoti.

Comments

  1. Labai mėgstu šokti :)) Vasarą gyvendama JAV kelis kartus buvau argentinietiško tango pamokose. Paaiškėjo, kad man tai per lėtas šokis... Bet labai smagu, kad žinai, kas tau patinka, kas teikia malonumą, kas įkvepia naujai, gražiai dienai :) Labai smagu skaityti tokį optimistinį blog'ą! ;)
    O šio vaikino mintys labai teisingos, visiškai pritariu kiekvienam sakiniui. Einu jo ieškoti. Ačiū už nuorodą!

    ReplyDelete
  2. Dėkui. Šiandien viena iš tų dienų kai man reikia įkvėpimo, kad gyvenimas gali būti įdomesnis.

    ReplyDelete
  3. Nuostabiai. Šia (paryškinti) žodžiai mano kasdienybės melodija. O ką, jei visa gyvenimą taip... tik skirtingu tempu, kad netaptų rutina...

    ReplyDelete
  4. Na kad jau burgeriu megeja - pirmyn i Meatliquer. Ir be atsikalbejimu!! :)

    ReplyDelete
  5. Matote kokios mintys prisivalgius burgeriu uzplusta. Ziupsneli, paziurejau ta Mealiquer, tai ir vel eiliu sistema be rezervaciju. O ilgos ten eiles. Isalkus valandos neiisstoveciau. :)

    ReplyDelete
  6. Ačiū, Laura, kad taip lengvai ir paprastai įtraukei Super Gentį tarp burgerių ir tango! :)

    Vertinu ir tavo natūralų žaismingumą ir tai, kad skyrei dalį savo straipsnio mano darbui - turbūt, tai geresnis jausmas, nei tau gali atrodyti.

    Skanių šokių, sėkmės ir iki kitų susitikimų,


    Linas:)

    ReplyDelete
  7. Pritariu, pritariu, Byron super skanūs burgeriai. Kažkaip netyčiom savo kelionės metu į Londoną užtaikėm užklysti ir likom labai patenkinti. Ir dar sidriukas, rodos, lyg "Old Teatcher's Rascals" ar kažkokiu panašiu pavadinimu, labai tiko.

    ReplyDelete
  8. Na, jei net ne vietiniai žino apie Byron, tai išties tada neprasta vietelė. :)
    Aš tai, kaip matote, būdama vietinė, tik po septynerių metų pagaliau užsukau. :)

    ReplyDelete
  9. Net nezinojau, kad Angel rajone daugiau lietuviu esama! Galbut net kaimynes busim? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O kur Londone jų nėra? :) Dirbu netoliese. :)

      Delete

Post a Comment

POPULIARIAUSI