Raudona - prabangos spalva. (Four Seasons viešbutis Londone)

Teko garbė apsilankyti Four Seasons. Likau priblokšta raudonumo. Turbūt interjero dizaineris buvo pamišęs dėl raudonos spalvos, o gal kilęs iš komunistinės Kinijos. Naudojosi itin įdomia formule – juodos marmurinės grindys + ryškios raudonos sienos + arkliai. Gigantiška arklio galva pasitinka jau koridoriuje. Ir dar pasitinka skybėlėti durininkai, kurie tiek šokinėja, kad net pasijunti kaltas jei bandai pats kažką pasaidaryti. O registratūroje dirba maloniausia pasaulyje japonė Juki, kuri niekad nenustoja šypsotis net sekundėlei. Dega ugnis židiniuose, pūpso tikriausi orchidėjų krūmai, o baro sienas puošia vyno buteliai. Iš juodai baltų nuotraukų koridoriuose žvelgia retro gražuolės. Eggs Benedicts tirpsta burnoje, o kava supilta į stiklinę stiklinėje neatšąla. Gražu. Didinga. Brangu. Paslaugu. Bet su ta raudona tai jau tikrai persistengta. Netgi liftas, ir tas raudonas. Gerai, kad dar neapsirengiau raudonos suknelės, o tai būčiau buvus nematoma.




Comments

  1. Ar cia gal Canry Wharf rajone? Ne viena karta esu praejus, bet niekad dar nabuvau uzejus :) Labai grazios nuotraukos :) Noreciau ir as tokios neatslancios kavos :)

    ReplyDelete
  2. Nea, sitas Park Lane prie Hyde Parko.

    ReplyDelete
  3. Teko apsistoti naujame Four Seasons Londone,tai galiu pridurti,kad kambariuose internetas labai greitas, kas viesbuciuose reta(turbut sviesolaidinis).Siaip puikus viesbutis (kaip ir jo italu restoranas).
    Kas del arklio galvos skulpturos, Four Seasons Niujorke irgi vestibiuli puosia terakotines arklio skulpturos, bet ten raudonos spalvos visai nera ;)


    P.S. Saunus blog'as

    ReplyDelete
  4. Saunus blogas. Siaip, as labiau pati megstu balta spalva, bet raudona - tikrai atrodo labai prabangiai, bet tik ne savo namuose. Koks grozio salono interjeras su raudona spalva gal ir nieko, bet namuose, tai greit atsibostu.

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI