Ech tie vasaros savaitgaliai...

Vasara, nors šlapia ir saulės spinduliais nelepinanti, intensyvi kaip niekad. Susumuoti pastaruosius savaigalius galima būtų į Kastanedos priedainį.
Tūsai, plotai, vakarėliai ir fiestos,
Mes kas naktį balamūtinam savo miestą.
Nes mes jauni, išsėdėt vietoj negalim,
C'mon everybody mes šiandien darom party!

Bet kai dvi valandas prastovėjom nejudančioje eilėje prie Kensington Roof gardens, pagalvojau, kad gal jau time to slow down. Taip ir nepatekom į vidų. Gerai, kad prieš tai su draugėm buvom Builders Arms pube, tai vis ne visai veltui išsvaištytas vakaras. O aną savaitgalį vėl buvo Cubano, kur susipažinau su tokiu rusu vardu Ilgis. Jis labai mėgo šnekėt įvairiom rimtom temom apie politiką, verslą, ekonomiką, musulmonų moterų dalią ir t.t. Tai palikau jį su Katia, sakau einu gal geriau pašoksiu. Dvyliktą valandą nakties grojant latino muzikai man tikrai mažiausiai rūpi tokios aktualijos. Dieną buvau Leticijos braziliškam BBQ. Šiandien BBQ pas mus. Nors žadėjo saulę, oras kažkoks neaiškus. Vakar pusę nakties gaminau tiramisu. Dar aną savaitę pažiūrėjau labai juokingą filmą Woody Allen, You will meet tall dark stranger. Bet gal jis čia nuo vyno toks juokingas atrodė. Nežinau. Tik atsimenu negalėjau nustot juoktis. 
Vėl skaitau Murakami. Šį kart apie Graikiją. Bliamba kaip noriu saulėtų atostogų. 
Mano sodo manija praėjo. Kadangi niekas jo neprižiūri, visi burokai, morkos ir salotos pasislėpė tarp piktžolių. Tik vazoniniai čiobreliai suvešėjo. Auga dabar gražiai ant palangės. Pastaruoju metu esu užsikrėtus kambario atnaujinimo manija beigi užsimaniau išsidaiginti ir užsiauginti levandą. 
Tie kas prašėt mano gyvenimo istorijos, truputį pakentėkit, vis dar kaupiuosi. Kitas savaitgalis ramesnis nusimato, ir kaip bebūtų keista niekur per Bank holiday nevažiuoju, todėl laiko turėsiu į valias. Tikiuosi dalį to laiko panaudoti spintos peržiūrėjimui ir sutvarkymui, kuris atidėliojamas iki tol 'kol turėsiu laiko'. Cha cha. 
Tai va taip ir gyvenu. Tikiuosi ir jūs džiaugiatės paskutinėm vasaros savaitėm. 

Comments

  1. Nėra nieko tinkamiau nakčiai, kaip gaminti tiramisu ('pakelk mane' - kiek girdėjau reiškia :)) O Woody Allen'as apskritai kažkoks juokingas su visais savo filmais. Tik arba juokinga būna iš tikrųjų, arba tiesiog nelieka nieko kito, tik juoktis :)
    Asmeniškai aš, tai džiaugiuosi tom paskutėm dienom. Ypač todėl, kad jos paskutinės. Smagu, kad Pačiai gyvenimas saldus :)

    ReplyDelete
  2. As paskutiniu metu vis kazkur begu, skubu, lekiu, kartais laiko net pamiegoti nelieka:) Paskutiniu metu meigu po kokias 4 valandas, todel siandien nutariau pasiilseti zmoniskai ir normaliai issimiegoti, rytoj dziaugsmingai megautis laisvadieniu:) Tikiuosi ryte greitai apsisuksiu namuose ir susitvarkysiu per savaite begimo susidariusi bardakeli, o poopiet galesiu megautis mergaitiskomis proceduromis: kirpyklos, manikiurai ir pan. :)

    ReplyDelete
  3. Miga, aš tai džiaugiuosi, kad saulė pagaliau dangui atsirado, nes birželis - liepa tai kažkoks nesusipratimas. :) Todėl ir energijos apstu, ir noro kažką veikti. O kai lietus lyja, tai tik namie (arba darbe) sedet belieka. :(

    Egle, ačiū. Stengiuosi negatyvumo savo bloge neskleisti. Nors ne visda tokia jau laiminga esu. :)

    Supergirl: Aš tai visada pavydžiu kaip tu gražiai nagus pati moki nusilakuot, nes aš užtrunku kokias dvi valandas, kol procedūrą pabaigiu ir vistiek nebūnu patenkinta. Nežinau, gal nagų lakavimas ne kiekvienam duotas... :) O miegojimas tai vienas didžiausių malonumų po ilgų nemiegadienių. :)

    ReplyDelete
  4. Laura - aciu:) Nagu lakavimas man malonumas, pamenu Lietuvoj visoms draugems lakuodavau vis:) Bet cia beda, nes darbe negaliu lakuotais nagais buti, tai lakavimas - tik ypatingu svenciu proga;DD Vat siandien lakuosiu, ryt Team day out pasipuosus busiu;DDDD

    ReplyDelete
  5. as irgi be galo noriu sauletu atostogu :( atorod jau 3 metus kokius nebuvau ir nezinau kada busiu ahhh

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI