Iliustruotas Didžiosios Britanijos naktinis gyvenimas

Liepos mėnesį Londone vyksta Street Photography festivalis. Tai kaip gi aš jau čia nepasidomėsiu išsamiau? Labai mėgstu gatvės fotografiją. Įvairiausiais netikėtais momentais sustabdytas gyvenimas nepalyginamai įdomesnis nei statiškos pozuojančios nuotraukos, kur sustoja visi eilute ir šypsosi dirbtinėm šypsenom. Žinoma, kas nors dar ir užsimerkia netinkamu metu blykstės apakintas.
Taip man bežiūrinėjant aptikau Maciejų Dakowicz (http://www.maciejdakowicz.com/). Jo naktinio Cardiffo vaizdai privertė nusikvatoti. Nors Cardiffas, esantis Velse, oficialiai ne Anglija, tačiau puikiai iliustruoja angliško naktinio gyvenimo džiaugsmus kokią trečią ryto. Siaubas, kai pagalvoji, kur ritasi vakarų civilizuota visuomenė.  















Comments

  1. cha cha, prajuokino vaizdai, bet is kitos puses, jie dar tokie visai padorus :D manau, kad realiai galima oij dar kiek daug pamatyti! o vaizdeliai labai jau primena naktini gyvenima Dubline taip pat :) gaila, kad gyveni ne Dubline, si sestadieni kaip tik vyks Street Photography Masterclass ir visai nebrangiai ir su labai geru destytoju, gaila, bet pati negaliu sudalyvauti, bet tikiuosi, tai ne paskutine ju klase :)

    ReplyDelete
  2. O tai cia Londonas su Dublinu gal susinchronizave? Vis zadu ir zadu skirt daugiau laiko fotografijai... Reiks daryt kazka. :)

    ReplyDelete
  3. Labai taikliai. Pati nelabai seniai gyvenu Londone, bet buvau šokiruota nuo savaitgalinių vaizdų.
    Taip yra turbūt todėl, kad anglai DAUG labiau atsipalaidavę ir "nesiparinantys", nei mes. Net ir blaiviems sėdėti ant žemės gatvės vidury ir valgyti sumuštinį jiems yra norma.
    Aha, ir dėl merginų aprangos irgi gerai užtaikyta. Trumpos trumpos suknelės - figūra nesvarbu :)

    ReplyDelete
  4. :DDD
    Is tikruju, kaip angliska.

    ReplyDelete
  5. vaizdeliai tai tikrai atitinka britiska vakareliu kultura, pats gyvenu anglijoje ir tikrai galiu pasakyti, kad esu mates ir "geresniu vaizdeliu" :)) o dabar autoriui: Cardiffas nera anglija. Tai vienas didziausiu Velso miestu. Velsas tai ne aglija, pas juos net kalba kita. Nemaisykit savoku anglija ir britanija. :)

    ReplyDelete
  6. Arvydai, ačiū už komentarą. Aš tiesiog panaudojau Cardiffo nuotraukas angliškoms linksmybėms iliustruoti, kurios atrodo identiškai. Suprantu, kad Cardiffas nėra Anglija. Taigi Angliją ištaisiau į Didžiąją Britaniją tikslumo vardan.

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI