Oh Ibiza!

Ko tik mes nematėm toj Ibizoj... Ir gražiausių pliažų, ir nuogalių, ir girtuoklių, ir jūros gėrybių, ir labai šiltos saulės, ir žydros jūros, ir pelenų krentančių iš dangaus, ir senovinių miestų... Visą tai mes matėm, nematėm tik to, ko visi važiuoja ir kuo ji garsi... Taip taip, būtent naktinių klubų mes ir nematėm. Tiesa vakarą bandėm nueiti ir tikrai buvom labai nusiteikę. Galbūt dėl to, kad buvom itin nusiteikę taip ir nedaėjom. Nes buvo linksma visur: namie, prie baseino, mašinoj, prie lauko staliukų, o jau kai atėjo reikalas eit į klubą tas linksmumo perteklius pasireiškė įvairiais simptomais. Patys gi žinot kaip būna. Vieniems labiau tie simptomai reiškėsi, kitiems mažiau... Bet iki klubo nedaėjom. Štai va kaip neatleistina. Na bet reikės važiuot dar, o ką daryt?
Na, o apart to, kad nepatytėm pagrindinės atrakcijos džiaugsmų, labai šauniai pailsėjom. Prisiturškėm šiltoj jūroj. Truputį įdegėm. Surengėm naktines maudynes baseine. Palenktyniavom su mašinom. Suskaičiavom lėktuvus gesinančius gaisrą. Pasiklausėm hipių, mušančių būgnus saulėlydžio fone. Prisiragavom kokteilių su romu ir coca cola. Vos nesprogom nuo paellos. Išvaikėm driežiukus iš akmeninės sienos. Prisiraškėm keistų, į abrikosus panašių vaisių, augančių prie namo. Užkopėm akmeninėm gatvelėm ant kalno apžvelgti miesto. Draugiškai dalinomės vieną dušą. Žiūrėjom muzikos topus naktimis ir atmintinai išmokom visus hitus. Valgėm daug alyvuogių ir vyšnių. Trumpai tariant ATOSTOGAVOM.
Ech mano draugai, kurie neskaitot šito blogo, kaip aš jus myliu. :)

Cala D'Hort





Agua Blancas

Cala Benirras hipių koncertas


Cala Llonga


Sostinė Eivissa






Cala Comte ir Sunset Ashram


Comments

  1. pritariu, atostogos yra labai didelis geris! ak, kad ju butu kuo daugiau ir kuo smagesniu :) labai grazi foto nr 16 :)

    ReplyDelete
  2. Cha cha teko susiskaiciuot. :) O ta foto nufotkinau ne as, kazkas is draugu... Man irgi ji labai grazi.

    ReplyDelete
  3. Ar tikrai visi vyksta i Ibiza tik linksmybių per naktis ir vakarėlių? Man ši sala atrodo fantastiškai graži ir jauki. Bet turbūt ramaus poilsio ten įsivaizduoti nelabai įmanoma...?

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI