Business woman džiaugiasi vasara

Kai gyveni taip, kaip aš dabar gyvenu, tai būna štai šitaip:
1. Grįžtu namo iš Lenkijos ir randu ant lovos pūpsančią krūvą skalbinių, kuriuos reikia išlyginti. Taip aš juos palikau ten prieš išvažiuodama, bet dabar turiu pilną lagaminą naujų drapanų, taipogi virsiančiių skalbiniais, kuriuos vėl paliksiu ant lovos kartu su ankstesniais. Nelygintus!
2. Taipogi randu lietaus sulytus čiobrelius vazonuose ir man atrodo, kad žemė dengiasi kažkokias žalėsiais. Krapai lyg ir atrodo vis dar neblogai. Šiaip ar taip keli čiobreliai vis dar atkakliai bando išaugti.
3. Sužinau, kad kambariokės spėjo sudalyvauti karalienės gimtadienyje, nuogalių dviratininkų važiuotynėse ir kekšių parade.
4. Kažkas po baliaus miegojo mano lovoje ir paliko mano švarius skalbinius ant grindų. Taip, tuos pačius, kuriuos reikia lyginti.
5. Skrisdama su Rynair inirtingai bandau atspausdinti savo kelionės ataskaitą, nes per tas dvi dienas, kol būsiu Londone neturėsiu laiko tokiais niekais užsiimti. Keleiviai šnairuoja, žinoma. O man pačiai taip juokinga. Verslinikė Ryanaire. Bet kad kitos kompanijos kažkodėl neskrenda normaliu laiku, tada kai man reikia.
6.Rytoj prieš darbą privalau rasti suknelę būsimam penktadienio vakarui. Darbe teks meluot, kad einu pas gydytoją. Nėra ką daryt, nes tai vienintelė diena, kai galiu ieškot tos suknelės. Net nenoriu galvot, koks bus oras tą penktadienį.
7. O kai mano lėktuvas naktį nusileidžia svetimoj šaly, viskas būna jau uždaryta ir einu miegot gurgiančiu pilvu svajodama apie karštus sumuštinius.

Teoriškai mano gyvenimas ir karjera tokia, kokios norėjau. O praktiškai, tai ką aš žinau? Nebeturiu laiko rašyti, fotografuoti, kepti sausainius ir lyginti drabužius. Gal pasisamdyti ką nors, kas už mane visa tai darytų? Reiks užsirašyt pas kokią patyrusią verslininkę konsultacijai, kad pamokytų gyventi. Nes kirba nuojauta, kad kažkas čia ne taip.

Tik nesupraskit manęs klaidingai, aš myliu savo darbą. Dėl to šitaip ir gyvenu.

Comments

  1. svarbiausia ir labai svarbu - mylimas darbas! nes pagalvojus, jei jis butu nemielas, tai gal ir tie skalbiniai nelyginti butu tikra rakstis, o dabar tik uzsimerki ir nusijuoki, aij, kai reikes issilyginsiu, ar ne taip?

    ReplyDelete
  2. Skaičiau ir šypsojausi. O paskui susigraudinau... gal dėl tų skalbinių. Tavo pakylėtame gyvenime buitinės smulkmenos tos pačios, kaip ir manajame, antžeminiame, bent paskutiniu metu... :)
    Skaitau visus praleistus tavo įrašus, tokios geros emocijos, o galvoje skamba ir kūnas juda pagal "oo I'm going to Ibiza". Tai užsiciklino melodija, neiškrapštau:)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI