Karališkos vestuvės

Kokia jaudinanti diena. Kokia jaudinanti ceremonija. Žiūrėjom su mergaitėm prilipę prie ekrano. Princo žodžiai, pamačius nuotaką vestuvine suknele - You look so beautiful. Kokia nuostabi taip ilgai laukta ir slėpta suknelė. Melancholiška atmosfera bažnyčioj. Minios žmonių gatvėje, plūstančių prie Bekingemo rūmų pamatyti jaunavedžių bučinį, net ne vieną, o du. Kai kurie net nakvojo lauke, kad užsiimtų geras vietas. Kaip viskas gražu... Tikra karališka pasaka. O kokie laimingi vaikučiai, dalyvavę ceremonijoje, važiavę karieta ir vėliau pasirodę balkone su karališkaja šeima. Manau ši diena karališkiems jaunavedžiams negalėjo būti labiau perfect.











Comments

  1. Abieju akutes blizga, laimingai sypsosi:) Grazu:)
    Laimes kuo didziausios jiems!

    ReplyDelete
  2. Jetau kaip grazu ir romantiska. :)

    ReplyDelete
  3. Aaaah.. :)) Bet žinok man ta suknelė - tikriausiai didžiausias vestuvinis nusivylimas. Tikėjausi, kad gal antroji kompensuos, bet toji dar labiau 'saugi'. Man norėjosi kažko linksmesnio/įdomesnio. Bet šiaip gera diena buvo, su braškėm ir union jack atributika :))

    ReplyDelete
  4. ofise visos merginos buvom prisiklijave prie pc ekranu, ir asara braukem, ir aikciojom, ir dusavom, manau, nuostabi diena buvo tiek jaunavedziams, tiek ziurovams :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI