Anonsas - Costa Rica

Sausis buvo ne koks ten bimbinėjimo pakampėm, o labai aktyvus rašymo mėnuo. Rašiau, mąsčiau, prisiminiau, braukiau dulkes... Atlikau nelengvą darbą - sudėliojau ir susisteminau savo nuotykius patirtus prieš trejus metus Costa Ricoje. Skubėsiu jais pasidalinti, nes jau žiū įspūdžiai iš Kubos ne už ilgo laukia. O dar kiek kelionių nesu aprašiusi... Ką jau kalbėti apie tas, kurios ateityje nusimato. Jei yra tokia šalis, iš visų į kurias rekomenduočiau nuvykti ir neatidėliojant, taip tai ji – džiunglėmis nusėta, papūgomis čirpianti, vulkanais rūkstanti, kriokliais trykštanti ir milžiniškom bangom besiplakanti - Costa Rica.

Jūsų dėmesiui Ponai ir Ponios ... (aidi fanfaros)... (reikšminga pauzė)... 8 dalių pasakojimas, kupinas nuotykių, spalvų, adrenalino, saulės, drugelių, banglenčių, beždionių, driežų, hamakų, laisvės ir džiaugsmo. Susumuojant – Pura vida Costa Rica. Kelionė, pakeitusi visą mano pasaulėvoką.

Na kaip jums reklama? Tiktų turistiniam lankstinukui, ar ne? Galėjau pradėt ir be įžangos, bet atliktas didžiulis darbas, investuotas laikas ir nemigo naktys savo išgyvenimus paliekant ateities kartoms, nusipelno šiokio tokio pristatymo. Negalima gi taip bum, it perkūnu iš giedro dangaus trenkti. Kas gi šuniui uodegą pakels jei ne jis pats?

Pirmoji dalis jau rytoj. Laukite tęsinio. Lai smalsumas kutena padus.

Comments

  1. Vaje kaip negražu!!! Aš tikrai jau pasiruošiau skaitymui ir taip tik *trekšt* - ir baigėsi!

    Ir tikrai - gi tik anonsas. Apsigavau pati :P Savarankiškai.

    ReplyDelete
  2. Ohoho, intriga super :) Lauksiu rytojaus.
    (Beje, jau leido man nebebūti anonymous:)

    ReplyDelete
  3. užklydau netyčia ir radau, ką paskaityti :) fainas blogas ir nuotraukos, ir, be abejo, rašliavos :)
    sėkmės ir linkėjimai iš Italijos,
    Ieva

    ReplyDelete
  4. Dėkui Ieva. Malonu, kad užsukai.

    Miga, tikiuosi neįsižeidei dėl apgaulės ir sugrįši paskaityti tikrojo reportažo.

    Bernadeda, džiugu, kad apsigalvojo ir leido vėl būt savimi. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI