Esu apdovanota

Kaip smagu pradėti sekmadienio rytą gavus Stylish blog apdovanojimą iš Monkey Diner. Ačiū ačiū. Džiugiai priimu ir šypsaus. Ta proga išgersiu skanutėlio karšto šokolodo puodelį. Nors ir šiaip išgerčiau. Be progos.

Tiesa yra šiokios tokios sąlygos, norint šį didį apdovanojimą priimti. Ne už dyka gi.

 - Gavęs apdovanojimą išduoda, iš ko jį gavo;
 - Parašo 7 dalykus apie save;
 - Išrenka tuos, kam perduos titulą;
 - Jiems praneša gerą žinią.

Taigi 7 dalykai apie mane

1. Dievinu keliones ir atradimus. Pasaulis per mažas, o gyvenimas per trumpas, kad nepamatyt ir nepatirt šitiekos dalykų. O pastaruoju metu ėmiausi mokytis ir profesionaliai juos aprašinėt. Lankiau paskaitas London school of journalism. Grynai savo malonumui, nes nepretenduoju tapt didžia reportere (na, bet smagu paminėti, kad Lietuvos Rytas mano straipsnelį apie Pueblą išspausdino).

2. Gyvename ne tam, kad valgytume, o kad valgytume skaniai (gerb. Beata šitaip pasisakė ir aš maloniai pritariu). Smagu atrasti jaukų restoraną su apetitą keliančiu meniu. Dar smagiau iškepti pyragą ir prisikviesti draugų. Kartais laimė ateina per skrandį.

3. Esu įsitikinusi ir kitus skatinu galvoti, kad patys esame savo laimės kalviai. Taigi kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosi. Nors ką čia skatinti, džiugu konstatuoti, kad mane supa išmintingi žmonės, kurie ir mane dar gali šio to pamokyti. Nekaltinu valdžios, boso, vyro, oro, kad kažko neturiu (nebent kartais tik save). O tiesa sakant iš tiesų tai nieko man netrūksta. Ir kaip gera tai žinoti.

4. Nemėgstu parduotuvių ir apsipirkinėjimo. Jei galėčiau, viską susipirkčiau internetu. Bet kažkaip nerizikuoju pirkti rūbų ar batų nesimatavus. Taip pat nemėgstu pusę dienos praleisti pas kirpėja dažant plaukus ir einu tikai tada kai labai labai reikia... Gi negalvojat, kad aš natūrali blondinė, ar ne?

5. Mane įkvepia grožis. Taip noriu sulaikyti kiekvieną akimirką, kai prieš akis čiurlena upelis, lūžta bangos, nuo varveklio laša sniegas ir žydi gėlės. Kartais jaučiuosi, kad mano galvoje yra didžiulė paveikslų galerija. Tiesa, ne tik galvoje, bet ir kompiuteryje. Nesuprantu, kaip žmonės gali gyventi nepastebėdami debesų ir žvaigždžių.

6. Juokas yra geriausias vitaminas. Moksliškai įrodyta. Kas pasakė, kad pasaulis turi būti rimtas, o mes turime nustori žaisti?

7. Kada nors turėsiu didžiulį kambarį su daug lentynų. Ten apgyvendinsiu visas savo knygas. Bijau pagalvoti, kad kada nors visi nešiosis mažučius skaitytuvus ir nebebus knygynų. Galbūt nešiošiuosi ir aš, bet vistiek, pas mane gyvens visos iki šios perskaitytos mano draugės. Juk kaip smagu liesti popieriaus lapus ir uosti knygos kvapą. Nesakykit, kad ne.

Na štai kaip ir visi tie septyni dalykai apie mane. O dabar džiugiai norėčiau perleisti apdovanojimą mano mėgstamiems blogams.

Mielieji/Mielosios dėkoju jums, kad rašote. Ir rašote įdomiai, naudingai beigi išradingai.

http://subjektyvi.blogas.lt/
http://taprasme.lt/
http://nekalbadienis.blogspot.com/
http://www.propirstus.lt/
http://linoreta.blogas.lt/
http://liveyourlife.net23.net/
http://www.pinkcity.lt/
http://www.luxeat.com/my_weblog/
http://www.salomeja.eu/
http://migrante.wordpress.com/
http://www.dailylooks.com/

Sakoma, kai į tave kreipiamasi asmeniškai, esi daug labiau paskatinamas, nei tada, kai išgirsti kolektyvinį vertinimą. Ir tas tikra tiesa.

Gero sekmadienio. :)

Comments

  1. smagu susipažinti,taip sakant :)
    2 ir 4 punktą norėjau pas save užsirašyt :)

    ReplyDelete
  2. O, Laura, labai tau ačiū už titulą :) Labai smagu gauti apdovanojimą, apie kurio egzistavimą net nežinojau :)Turiu keletą klausimų: ar čia tik merginų blogai į jį gali pretenduoti? Nes taip pasirodė pavarčius kelis. Ir ar yra nustatytas skaičius, keliems blogams perleidi šį vardą?

    ReplyDelete
  3. Ačiū Laura, tavo pačios blogas labai įdomus. Labai malonu buvo pakliūti į tavo sąrašą :)

    ReplyDelete
  4. Na taigi, kad jau nemėgstu apsipirkinėti, tai sutaupau daug laiko, kurio lieka savo gyvenimo registravimui viešoje internetinėje erdvėje.

    Ir baisiai džiaugiuosi, kad tiek šaunių blogų atradau. Labai gerai tos visos pareklamavimo akcijos.

    Va ir mane kažkas atrado. :) Malonu gi. :)

    ReplyDelete
  5. dėkui už apdovanojimą:) ai, aš pati tai panašių dalykų vengiu, nes žinant mano rašymo ir visokių akcijų lietuviškoj blogosferoj dažnumą, kas antras įrašas pas mane bloge turėtų būti 'kaip visų'.

    ReplyDelete
  6. Viktorija, kad jau neišvengei. Apdovanojimas įteiktas. :)
    O kaip jį panaudosi, spręsti tau.

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI