Shopping ir Japoniskas maistas

Pajutau ikvepima rasyti, bet kad ispudziu mazoka. Taciau ar tai beda tikram rasytojui? Todel aprasysiu savo mergaitiska (girly girls) savaitgali. Kuris buvo pagal pilna programa. Apsipirkinejimas + pietus + parkas + vynas pas kitas mergaites sode. Tai gal pradekim nuo pradziu... Apsipirkinejimas buvo labai vaisingas, nes visur ispardavimai ir neimanoma nepirkti, nors iki siol niekas negali suprasti kodel moterims reikia sitiek drabuziu bei batu. Deja paislaidavus vienur tenka taupyti kitur. Todel dziugu skaniai papietauti ir nedaug isleisti. Jau nuo senu biednu laiku zinau Japoniska valgyklele Hare & Tortoise Kensingtone.

Tiesa tik dabar suzinojau kad ji butent taip vadinasi ir absoliuciai nesuprantu, kodel si uzeiga vadinasi 'Kiskis ir vezlys' ir ka tai turi bendro su japonisku maistu. Taipogi nezinojau, kad yra daugiau tokiu restoranu geruose rajonuose siulanciuose pigu maista ir paprasta interjera. Idomi marketingo strategija, bet tikriausiai ji puikiai veikia, nes zmoniu ten niekad netruksta. Jie turi svieziai spaustu sulciu, sushi, makaronu, zalio curry ir Malaizietiskos sriubos Laksa... As labai megstu Tailandietiskas, beigi Azijietiskas kokosines sriubas. Galiu pasigirti, kad net pati tokia sugebejau pagaminti. Todel ir sia karsta diena, butent jos ir uzsisakiau, nors ji karsta ir astri. Be to iki siol nesuprantu, kaip valgyti spageti makaronus plaukiajancius sriuboje, kai nera kaip ju apvynioti... Nebent reikia kazkaip isigudrinti sriuba valgyti su saukstu/samciu ir lazdelemis tuo paciu metu.

Pavalge nuejom i Holland parka, kur pasidziaugem vakariniais saules spinduliais, agrastais, avietemis ir vynu. Veliau Asta paskambino Linai ir Juliai (kurios taip pat leido pinigus drabuziams bei batams) ir susitare susitikti pas kazkokias kitas mergaites, kuriu mes nepazistam. Ten buvo daugiau vyno ir pliurpalu, bei radiniu rodymo ir ivertinimo.



Kiti Japoniski restoranai Londone - Benihana

Comments

POPULIARIAUSI