Namai Lietuva

Per trumpa laika, kol buvau Lietuvoje be darbo, draugu ir seimos, man cia buvo kelios aktualijos: grybai, arbata ir krepsinis. Atsiduriau paciame krepsinio cempionato sukuryje. Jo aidai sklido is visu televizoriu, laikrasciu, gatviu ir lupu... O labai gerai pastebejo Kanados rinktines direktorius Lietuvos rytui: 'Krepšinis yra svarbiausias dalykas Lietuvoje, svarbesnis už bet ką kita, - sako senas sporto šakos gerbėjas ir Kanados nacionalinės rinktinės generalinis direktorius Maurizio Gherardini. - Krepšinis nėra vien tik sportas, krepšinis yra gyvenimo filosofija, religija. Jie yra krepšinio tauta, jie išmano žaidimą, jie visi yra treneriai, visi žaidėjai, krepšinį tu jauti ir užuodi visur. Taigi per kiekvieną tarptautinį čempionatą atvyksta tūkstančiai lietuvių, kad ir kur tas čempionatas vyktų.'

Be krepsinio ziurejimo dar ir gybavau. Stai mano laimikiai. :)
O tiek arbatos tai neatsimenu kada paskutini karta esu tiek gerusi... Manau jau ganetinai issipuciau kaip koks balionas ir dehidratacija man negresia. Arbata vistiek pati skaniausia Lietuvoj su draugem. :)

Comments

  1. Ir keliauji, ir grybauji :) O kaip dažnai atvažiuoji į Lietuvą, ar jau jautiesi, kad namai ten kur dabar gyveni?

    ReplyDelete
  2. Kad jau septintus metus Londone gyvenu, tai kaip ir namais patapo. Bet vistiek smagu į Lietuvą pas mamą. O tada pas tetulę į kaimą grybų… Gerai, kad darbo dėka galiu atvažiuot dažniau. Ir atostogų papildomai imt nereikia.:)

    ReplyDelete
  3. Bet matyt palaikai su šeima gerus ryšius, nes kalba nesugadinta anglicizmų. Labai žaviuosi stilium be kas antro angliško žodžio. Ir šiaip jaučiu tokią vidinę inteligenciją įrašuose.

    ReplyDelete

Post a Comment

POPULIARIAUSI